ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararını bekliyor

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde her yol AK Parti aday adayı Özdağ’a çıkıyor. İYİ Parti ve Saadet Partisi yetkililerinin de görüştüğü Özdağ ise, “Ben Cumhurbaşkanımızın kararını bekliyorum” diyor.

Eklenme:08.12.2018 / 18:41          Güncelleme:08.12.2018 / 18:50

Haber: Nezih Varol

Yerel seçim tarihi yaklaştıkça siyasi arenada hareketlilik artıyor, siyasi partilerin belirlediği adaylar sahaya iniyor. Adayların açıklanması noktasında AK Parti’nin sona bıraktığı Manisa’da MHP erken davrandı. Partisinin kendisini yeniden aday göstermesinin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de ilçe ve köylerde halkla kucaklaşmaya başladı. CHP’nin Manisa’da aday göstermeyeceği, İYİ Parti’nin belirleyeceği bir adayı destekleyeceği yönündeki yorumlar sol seçmeni rahatsız ederken, İYİ Parti’de aday arayışı noktasında hareketli bir dönem yaşanıyor. Hafta sonunu Manisa’da geçiren ve bir işletmenin açılışına katılan İYİ Parti Milletvekili Tamer Akkal, Manisa İnternet Haber muhabirine yaptığı açıklamada, Büyükşehir için aday belirlenmesi noktasında Manisa’nın tanınmış simalarından Hasan Geriter, Ali Suat Ertosun, Orkun Şıktaşlı ve Selçuk Özdağ ile ön görüşme yaptıklarını, ancak üst düzeyde gerçekleşen ittifak çalışmalarının sonuçlanması halinde görüşmelerin daha kapsamlı sürdürüleceğini ifade etti.

GÖZLER ÖZDAĞ’IN ÜZERİNDE

Diğer yanda CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Ferdi Zeyrek’in bir televizyon kanalında Selçuk Özdağ ile ilgili sözleri de dikkat çekti. CHP ve İYİ Parti'nin ortak adayı olarak büyükşehir için AK Partili Selçuk Özdağ'ın isminin geçmesini değerlendiren Zeyrek,  “Bu söylem başlarda çatlak bir sesti, şimdilerde gittikçe yükseliyor. Böyle bir şey olursa benim buna bir şey demem mümkün değil. Bu genel merkezimizin alacağı karardır. Genel merkez derse ki Selçuk Özdağ adaydır; Ferdi Zeyrek bayrak asıyordur. Sıkıntı yok” demişti.

KARARI KESİN

AK Parti’de üç dönem milletvekilliği ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Doç. Dr. Selçuk Özdağ ise İYİ Parti Milletvekili Tamer Akkal’la yaptığı ön görüşme, Ferdi Zeyrek’in sözleri, kendisine gelen teklifler ve diğer siyasal gelişmelerle ilgili olarak Manisa İnternet Haber muhabirine şu açıklamada bulundu: “Sayın Akkal ile bir görüşmemiz oldu, kendisine çok teşekkür ettim. Geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi’nin bir Genel Başkan Yardımcısı ile de görüşmem oldu. Manisa’da halkın, çitfçimizin, işçimizin, esnafımızın teveccühü artık gözle görülüyor, biliniyor. Anket sonuçları da bunu gösteriyor. Ferdi Zeyrek de söylüyor, “Selçuk Özdağ ismi gittikçe yükseliyor” diyor. Bu teveccühe layık olmak beni tabi ki mutlu ediyor, gurur veriyor, ancak ben AK Parti aday adayı olarak çıktığım bu yolda çalışmalarımı aralıksız sürdürüyorum. Manisalılarla gönül bağım var. Türkiye genelinde bazı bölgelerde AK Parti ile MHP ittifakını doğru buluyorum, saygı duyuyorum. Manisa’da da böyle bir karar alınırsa saygı duyarım. Manisa’da MHP adayını açıkladı, Sayın Cumhurbaşkanımız henüz bir açıklama yapmadı. Cumhurbaşkanımız bu konuda ne yapılacağını açıklayacağı güne kadar partim için, halkım için çalışmalarıma devam edeceğim. Aday gösterilirsem Cengiz Ergün’le yarışırım, ya O, ya ben, yani Cumhur İttifakı kazanır. Bana gösterilen ilgi, sevgi, teveccüh için herkese teşekkür ederim”.

Kaynak: Manisa İnternet Haber 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir