ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Partili Özdağ: Kendimi size emanet ediyorum

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Ben sizlere çok güveniyorum. Büyükşehir belediye başkanlığını kazanacağımıza inanıyorum. Şimdi ben kendimi size emanet ediyorum. 31 Mart akşamı da siz bana emanetsiniz.”dedi.

Eklenme:17.11.2018 / 21:10          Güncelleme:17.11.2018 / 22:08

 

AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı, 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Ahmet Tonguç başkanlığındaki AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette, İlçe Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri,  Gençlik Kolları Başkanı Taha Okan Tanış ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk ve Yönetimi, Mahalle başkanları ve çok sayıda partilide hazır bulundu.

“BAŞKANIMIZI SEVİYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Tonguç, “Mart ayında yapılacak seçimler bizler için çok önem arzediyor. Partimizin BüyükşehirBelediye Başkan A.Adayı Sayın Selçuk Özdağ ile tanıştığımız günden bugüne kadar geçen süreçte kendisiyle çalışmaktan çok mutluluk duydum. Çok çalışan, çok koşturan bir yapısı var. Çalışkanlığı da bizlere örnek oldu. Herkese ulaşmaya dolayısıyla Manisa ve Manisalılara hizmet etmeye çalıştı,  şahsen ben bunun şahidiyim. Her hafta sonu Manisa’daydı. Sevinçli ve hüzünlü günlerimizde hep Manisa’da ve Şehzadeler ilçemizdeki vatandaşlarımızla birlikte oldu. Kendisi 31 Martta yapılacak yerel seçimler için partimizin Manisa Büyükşehir A. Adayı oldu. Biz kendisini seviyoruz. Aday gösterilmesi halinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını çok güzel yapacağına, yaptığı bu hizmetlerle Manisa’ya artı değerler kazandıracağına inanıyoruz. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. Kıymetli başkanımıza, teşkilatımıza yaptığı ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.  

“TAVAN VE TABAN SİYASETİ YAPTIM”

AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatında konuşan Özdağ, milletvekilliği yaptığı dönem içerisinde hem tavan hem de taban siyaseti yaptığına vurgu yaptı.

Özdağ’ın konuşmasından satır başları;

Milletvekilliği yaptığım dönemde  hem Ankara, hem Manisa siyasetini tam yapmak istedim. Ahmet başkanımın da söylemiş olduğu gibi her hafta sonunu Manisa’da geçirdim. Manisa’nın her köyüne gittim. Bana gelen her telefona cevap verdim. Manisa’ya çok büyük hizmetler yaptık. Bu hizmetleri de milletvekili arkadaşlarımızla beraber yaptık. Kendilerine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

ÇARESİZLERİN ÇARESİ KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLDUM

Şunu özellikle söylemek isterim ki çaresizlerin çaresi, kimsesizlerin kimsesi olmaya çalıştım. Milletin vekili olarak görevimi tam yaptığıma inanıyorum. Elbette eksiklerim, hatalarım olmuştur.

CUMHURBAŞKANIMIZ BENİ ARADI VE...

Manisa Büyükşehir ile ilgili bundan 23 ay önce Cumhurbaşkanımız beni arayarak; ‘Manisa Belediyesini kaybettik. Manisa bizim için çok önemli bu belediyeyi almamız lazım. Bu belediyeyi de seninle alıyoruz. Anketlerde sen çıkıyorsun.’demişti.   

ANKAETLERDE HEP BİRİNCİ ÇIKTIM

Yapılan anketlerde oy almak önemli değildir. Önemli olan anketlerde birinci çıkmanızdır.  Birinci çıkabiliyorsanız siz başpehlivansınız demektir. 24 Haziran seçimlerinden sonra Manisa’da yerel seçimler için yapılan bütün anketlerden birinci çıkıyorum. Değerli arkadaşlarım eğer anketlerden birinci çıkmaydım Aday Adaylığı müracaatında bulunmazdım.

ÖKSÜZ VE YETİM KALIRIZ

Bu şehirde Büyükşehir belediyesini kazanmamız lazım. Şehzadeler’i kazanırda büyükşehri kazanamazsanız annesiz ve babasız yani öksüz ve yetim kalmış gibi olursunuz. Hatalarımızdan ders aldık. Eksikliklerimizi biliyoruz. Yanlışlarımızı gördük.

ŞEHRİN YANLIŞ YÖNETİLDİĞİNE İNANIYORUZ

AK Parti bu şehirde başı dik olarak en rahat dolaşacak bir parti. AK Parti olarak biz bu şehre neler yaptık neler. Bunları sizler zaten gayet iyi biliyorsunuz. Biz bu şehrin yanlış yönetildiğine inanıyoruz. Doğru işler yapmışlardır. Yapanlara teşekkür ederiz. Biz daha iyisini yapmak için yola çıkıyoruz. Biz eksiklikleri tamamlamak için yola çıkıyoruz. Biz yapamadıklarını yapmak için, yapmak isteyip de yapmadıklarını yapmak için yola çıkıyoruz. Hükümetle el ele tutuşmak için yola çıkıyoruz. Cumhurbaşkanımızla el ele tutuşmak için yola çıkıyoruz.

İÇİNİZDEN BİRİYİM

Kendisinin bir köylü çocuğu olduğunu belirten Özdağ, “Ben köyde doğdum. Gecekondularda büyüdüm. Ayakkabı boyadım. Su sattım. Tütün kırdım. Pamuk kırdım. Hani, civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş derler ya. Köylü çocuğu olarak sizin aranızdan çıkacağım sonra size tepeden bakacağım olur mu ya. Elbette olmaz.

HİZMET EDERKEN AYRIMCILIK YAPMADIM

Manisa’ya hizmet yaparken alevi, Sünni, Türk, Kürt, sağcı solcu demeden yaptım. Onun için diyorum ki AK Partinin oyunu muhafaza edelim, geçen seçimde 80 bin oy kaybettik. Bizim 407 bin oyumu 323 bine düştü. Bizim 80 bin oy başka bir partiye gitti. Ama bu seçimlerde hedefimiz 500 bin oy almak olacak. Bu nasıl olacak? CHP’lilerden, İYİ Partililerden, MHP’lilerden, Saadetten, Büyük Birlikten oy alacağız. Şu veya bu sebepten HDP’ye giden Müslüman ve Demokrat Kürt kardeşlerimizden oy alacağız. İnanın bu şehirde herkes bizi seviyor.

KADER GAYRETE AŞIKTIR

Şimdi bir yola çıkıyoruz. Allah kaderimizde varsa verecek. Kader gayrete aşıktır. Kader çalışmaya âşıktır. Biz çok çalıştık. Bundan sonra da çok çalışacağız. Seçim çalışmalarımız süresince uyku nedir bilmeden, dur durak demeden hep birlikte AK Partimizin neler yaptığını ev ev anlatacağız. Şunu unutmayın ki hangi parti hangi partiyle işbirliği yaparsa yapsın bizi asla yenemeyecek.

KENDİMİ SİZE EMANET EDİYORUM

Ben sizlere çok güveniyorum. Allah’ın izni ile yarın temayül yapılacak. Ben inanıyorum ki herkes elini vicdanına koyarak şöyle diyecek. Mevcut belediye başkanını kim devirir? Mevcut belediye başkanından bu belediyeyi aldıktan sonra Manisa’ya en güzel kim hizmet eder? Kim bizim başımızı dik tutar? İşte bu sorulara cevap aradıktan sonra temayülde oyunuzu kullanacaksınız. Ben sizlere çok güveniyorum. Biliyorum ki sizlerde bana çok güveniyorsunuz. Şunu özellikle söylemek isterim ki; sizin güveninizi askla boşa çıkarmayacağım. Ve sizin boynunuzu asla eğdirmeyeceğim. Şimdi ben kendimi size emanet ediyorum. 31 Mart akşamı da siz bana emanetsiniz.

 

   

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir