ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Özdağ iddialı konuştu: 500 Bin oy alacağız

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkan A. Adaylığını açıklayan AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ AK Parti Manisa İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın açıklamasında hedeflerinin Türkiye ortalaması üzerinde ve 500 Bin oy alarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile birlikte Manisa'nın 17 ilçe belediye başkanlığını kazanmak olduğunu söyledi.

Eklenme:16.11.2018 / 17:41          Güncelleme:16.11.2018 / 17:41

AK Parti Manisa İl başkanlığından düzenlediği basın açıklamasıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkan A. Adaylığını açıklayan AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Manisa'da kendilerinden başka rakipleri olmadığını söyledi. "Allah nasip ederse 31 Mart akşamı iki bayrağı Spil Dağı’nda dalgalandıracağız” diyen Özdağ, “Bunlardan biri ay yıldızlı bayrağımız diğeri ise AK Parti bayrağı olacak” dedi.

HEM TABAN HEM TAVAN SİYASETİ YAPTIM

“Ben 8 yıllık AK Parti Milletvekilliğim boyunca hem taban hem de tavan siyaseti yaptım. Sadece yemin törenlerinde boy gösteren ve bir daha görünmeyen Milletvekili olmak istemedim” diyen Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü, “Her hafta sonumu Manisa da geçirdim. Manisa’da açtığım ofisimde Manisalıların dertlerini dinledim, Manisa’ya yapılan yatırımları kontrol ettim. 7 seçim yaşadık 6 seçimde mutlaka bir görevim vardı. Hangi görev verildiyse yaptım. Şimdi bir yola çıkıyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi adaylığı için yola çıktım. Teşkilatım ve STK’lar kimi istediyse genel merkezimiz her zaman onu aday yapmıştır ve onun dışına çıkmamıştır. Aldığım duyumlara göre genel merkezimizin yaptığı her ankette aldığım duyumlara göre birinci çıktım. Manisa’da bir partinin adayı belli oldu. Bizim rakibimiz yok, sadece kendimiziz. İki dönem elimizdeki bir belediyeyi kaybettik. Bir de büyükşehir belediyesini kaybettik. Bunları neden kaybettiğimizi çok iyi biliyoruz. Onlar geride kaldı. Teşkilat şimdi dimdik ayakta. Meydanlara çıkarak, vatandaşları AK belediyecilik ile tanıştıracağız.” 

MANİSA'YI AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ

“İnsanlara hizmet eden insanların en güzelidir” sözünü kendisine düstur kabul ettiğini kaydeden Özdağ, “Yunus Emre'nin “Yaradılanı severim Yaradan'dan ötürü” sözünü ise şiar edindim. Bu zamana kadar gönüller yapmak için, devlete, millete hizmet etmek için siyaset yaptım. Evet beni AK Partililer Milletvekili olarak Parlamentoya gönderdiler. AK Parti'nin Milletvekiliydim ama tüm Manisalıların ve Türkiye'nin Milletvekili gibi çalıştım ve o şekilde hiç bir ayrım gözetmeksizin himet ettim. Sağcısına da, solcusuna da, Türkmen'ini de, Kürt'üne de aynı şekilde ayrımsız eşit mesafede durdum ve hizmet ettim. Parti, etnisite, mezhep ayrımı yapmadım. O nedenle tarlada izi olanın hasatta yüzü olur. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde hedefimiz Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 17 ilçe Belediyesini AK Belediyecilikle buluşturmak. Hedefimiz Türkiye ortalamasının üzerinde oy almak. Bizim hedefimiz oyumuzu yüzde 50'nin üzerine çıkarmak. Bizim hedefimiz 500 Bin oy alarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı AK parti'ye kazandırmak” dedi.

MANİSA'YA HİZMET OLUP YAĞACAĞIZ

Bir elin nesi var iki elin sesi var sözünden yola çıkarak örneklemede bulunan Özdağ, “İstersek 17 İlçe Belediye Başkanlığını kazanalım ama yetmez. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını da kazanmalıyız. Kazanırsak Bakanlar Kurulu'da Cumhurbaşkanımız da bizimle birlikte olur ve eller buluşur. Buluşunca da Manisa büyük hizmetlerle de buluşur. Manisa'ya tüm alanda hizmet olup yağacağız. Projelerimizi adaylığımız açıklandığında tüm Manisa ile paylaşacağız. Biz kamplaşmanın kutuplaşmanın daima karşısındayız ve böyle olmaya devam edeceğiz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını da kazanınca yine hiç bir ayrımı yapmadan herkese hizmet için koşacağız. Şeffaf ve objektif bir Belediyecilik yapacağız. Herşeyi tüm ihalaleler dahil Manisa'da yaşayan herkes şeffaflıkla görecek ve takip edebilecek. Biz adalet duygusundan asla geri kalmayacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ise yaptığı açıklamada Doç. Dr. Selçuk Özdağ'a başarılar dileyerek hedeflerinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 17 ilçe Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanmak olduğunu söyledi. 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir