ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Özdağ'ın basın açıklaması miting havasında geçmesi bekleniyor

Manisa'yı hakkettiği marka ve daha yaşanılabilir kent durumuna getirmek hedefiyle AK Parti Genel Merkezine başvurusunu yaparak ilçe ziyaretlerine başlayan AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ 16 Kasım Cuma günü saat 11.00'da AK Parti İl Başkanlığı'nda basın açıklamasında partililer ve basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Miting havasında geçmesi beklenen açıklamadan önce konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Özdağ gösterilen teveccüh ve destekten dolayı Manisalılarla, AK Parti'ye gönül vermiş herkese teşekkürlerini iletti.

Eklenme:15.11.2018 / 18:40          Güncelleme:15.11.2018 / 18:48

2019 yerel seçimleri öncesinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkan A. Adaylığını, “Manisa Vakti” sloganıyla duyuran AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı, 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ın 16 Kasım 2018 Cuma günü saat 11.00'da AK Parti İl Başkanlığında yapacağı basın açıklamasının bir miting havasında gerçekleşmesi bekleniyor. Sadece Manisa merkezden değil ilçeler ve çevre illerden katılım gösterecek olan Özdağ taraftarı AK Partililerin oluşturacağı kalabalığın sokaklara taşacağı ifade ediliyor.

Kamuoyu araştırmaları başta olmak üzere Manisa merkez ve ilçelerinde yapılan tüm anket çalışmalarında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi ismi öne çıkan Özdağ, 2019 yerel seçimlerinde Manisa'da AK Parti olarak en az yüzde 50 oy oranını yakalayacaklarını kaydetti.

“Sadece partimiz veya bize yakın araştırma şirketlerinin değil partili partisiz yapılan tüm anketlerde adımın ön planda çıkması memnuniyet verici. Tabi bu konuda taktir Genel merkezimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ait. Bunların haricinde Manisa'da büyük bir teveccüh gördüğüme inanıyorum” diyen Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü; “ İyi Parti'den, MHP'den, CHP'den, HDP’den, BBP’den, Saadetten oy alırım, Ak Partinin oylarını muhafaza ederim. Çünkü marifet iltifata tabi. Ben siyaset yaparken ayrımsız siyaset yaptım. Günde 200-300 telefon görüşmesi yaptım. Ve ben bir yandan tavan, bir yandan taban siyaseti yapıyorum, hem komisyonlarda hem de kürsüde çalıştım. Manisa'da gitmedik köyü bırakmadım. Her muhtarı her yatırımı takip ediyorum. Ben siyaseti adam gibi yaptım. Elimi kirletmedim. Yerel yönetimlerde başarının adresi AK Parti Belediyeciliği. Bizim de Manisa'da ki hedefimiz bu başarı çıtasını daha da yukarılara çıkartıp Büyükşehir Manisa'yı AK hizmetlerle buluşturmak ve marka şehir olarak hakettiği noktaya getirmek.”

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir