ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

İl Başkanı Berk Mersinli’den kurtuluş mesajı

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Eklenme:08.09.2018 / 01:54          Güncelleme:08.09.2018 / 01:54

AK Partili İl Başkanı Mersinli mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ıncı yıldönümünü birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Kurtuluş savaşımız; Her türlü yokluk ve imkansızlığa rağmen vatan ve millet aşkıyla yanan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde İşgal kuvvetlerini 8 Eylül’de Manisa’dan savurarak, 9 Eylül’de ise denize dökerek son bulmuştur. Tarihe altın harflerle kazılan, onurlu mücadele sonrası kazanılan bu zafer sonuna kadar hak edilmiştir. Bağımsızlığın kazanılmasının ardından şehrini yeniden inşaa etmek için var gücüyle çalışan Manisalı hemşehrilerimiz,  yaşadığımız şehrin tarım, sanayi, ekonomi ve üretkenliği ile şehrimizi önde gelen iller arasına sokmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Eylül Manisa’nın Düşman İşgali’nden kurtuluşunun 96’ıncı yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir