ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Ergün Maden Şehitlerini Unutmadı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’da bir madende meydana gelen ve 301 maden emekçisinin şehit olduğu maden faciasının 4’üncü yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, maden şehitlerini rahmetle andı.

Eklenme:12.05.2018 / 19:12          Güncelleme:12.05.2018 / 19:12

Soma maden faciasının yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Mayıs ayı, Manisa’mız için hüznü hatırlatıyor. 13 Mayıs 2014 tarihinde Soma ilçemizde meydana gelen ve 301 madenci kardeşimizin şehit olmasıyla sonuçlanan elim facianın yıldönümünü yaşıyoruz. Bu facianın 4’üncü yılında şehit madencilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve özlemle andığımızı belirtmek istiyorum. Evlerine ekmek götürmek için yerin yüzlerce metre altında alın teri döken maden emekçisi kardeşlerimi de sevgiyle selamlıyor, onları da Allah’a emanet ediyorum. Bu duygularla başta Soma’da hayatını kaybeden madencilerimiz olmak üzere, maden ocaklarında şehit olmuş tüm emekçilerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir