ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Erkek arkadaşının cinsel organını kesti!

Arjantin'de bir kadın sevgilisinin cinsel organını bahçe makasıyla kesti. Kendisini polise teslim eden kadının ifadesi şoke etti.

Eklenme:24.04.2018 / 19:24          Güncelleme:24.04.2018 / 19:24

ARJANTİN'de bir kadın, erkek arkadaşının cinsel organını bahçe makasıyla kesti... Cordoba şehrinde yaşanan olayda, Brenda Barattini sevgilisi Sergio Fernandez’e uyuduğu sırada bahçe makasıyla saldırdı... Cinsel organının yüzde 90’ı kesildiği belirlenen Fernandez hastaneye kaldırılırken, Barattini ise tutuklanarak cezaevine gönderildi...

Cordoba şehrinde yaşanan olayda, Brenda Barattini sevgilisi Sergio Fernandez’e uyuduğu sırada bahçe makasıyla saldırdı. Ürkütücü bu olay Arjantin basınında en çok konuşulan konu haline geldi. Erkek arkadaşı Fernandez’in cinsel organını kesen kadın, ortalığı kana bulayan olay sonrası polis ve ilk yardım ekiplerine haber verdi. Cinsel organının yüzde 90’ı kesildiği belirlenen Fernandez hastaneye kaldırılırken, Barattini ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mahkeme öncesinde olayla ilgili ifadesi ortaya çıkan 26 yaşındaki Barattini, sevgilisine neden saldırdığını açıkladı...

Barattini, “Sevgilimin cinsel organını kestim çünkü, ikimizin seks kasetini arkadaşına vermişti. Ben kendimi koruyordum” dedi.

Amacının Fernandez’i öldürmek olmadığını söyleyen Barattini, “Kan görünce panikledim ve yardım” ifadelerini kullandı.

Barattininin hapishanede verdiği ifade, "Penisini kestim ama tamamen değil. Onu yaraladım. Yardım istemek için evden ayrıldım, ona bir şey olmasını istemedim. Kandan korktum" dedi.

Rock müzisyeni Fernandez, olayın yatak odasında yanlış giden bir seks oyunu sırasında yaşandığını, cinsel içerikli görüntü paylaşımının olmadığını savunuyor.

Mahkemeye çıkarılmayı bekleyen kadın, eğer suçlu bulunursa 15 yıl hapis yatabilir.

Kaynak: İnternet Haber

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir