ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Tonguç ile birlikte "Taşerona Elveda Kadroya Merhaba" dediler

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet- İş Sendikası üyesi olan ve taşerondan kadroya geçen Manisa Devlet Hastanesi personelleri, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ile bir araya geldi.

Eklenme:20.04.2018 / 15:57          Güncelleme:20.04.2018 / 15:57

 

Manisa Devlet Hastanesi personellerinin kadroya geçmesi sebebiyle Manisa Devlet Hastanesi konferans salonunda program düzenlendi.

Düzenlenen programa, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Manisa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. H.A. Zafer Ulusan, Hizmet- İş Sendikası İzmir İl Başkan Yardımcısı Sedat Kaya, AK Parti Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, AK Parti Şehzadeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Taha Okan Taniş, AK Parti Şehzadeler İlçe yönetimi ve kadroya geçen hastane personelleri katıldı.

Kadroya geçen personeller adına teşekkür konuşmasını yapan ve kadroya geçişlerin herkese hayırlı olmasını temenni eden Kaya,"Hizmet-İş Sendikası olarak Manisa Devlet Hastanesinde çalışan üyelerimizle birlikte taşerondan  kadroya geçişlerini pasta keserek kutladık. Hükümetimiz adına da  AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç,  yönetim kurulu ile birlikte  bizleri kırmadı ve programımıza katıldı. Bizler onlara sonsuz teşekkür ediyoruz , sesimizi duydular arkadaşlarımıza kadro verdiler. Bu yolda gece gündüz demeden sorunlarımızı ve taleplerimizi her ortamda dile getirmiş oldular.Bu taleplerimize duyarsız kalmayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a da  teşekkürlerimizi ifade ediyoruz. Kadronun tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz."ifadelerini kullandı.

Başkan Kaya'nın konuşmasının ardından AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç kürsüye çıktı.

Sağlık camiasının büyük bir aile olduğunu ve her bir çalışanın yaptığı  işin  AK Parti için çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Tonguç, " Coşkunuza, sevincinize ortak olmak için burada bir aradayız. Sağlık camiası büyük bir aile ve her birinizin yaptığı iş bizim için çok değerli. Hastalarla iletişimi sağlayan ve hastaya dokunan son noktamızdasınız. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla kamudaki taşeron sistemi kaldırılarak devletin kadrolu çalışanı oldunuz. Her daim “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” anlayışıyla hareket eden AK Parti teşkilatı bugünde aynı düsturla hareket ederek, sağlık çalışanlarımıza verdiği sözleri yerine getirmeye devam etmektedir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan iktidara gelirken sağlıkta devrim yapacağız demişti. Bugün görüyoruz ki bu sözlerini yaptıklarıyla doğrulamış ve halkımızın güvenini bir kez daha kazanmıştır. " dedi.

Sağlık çalışanlarının her daim yanında olduklarını ifade eden Tonguç, "Gece gündüz, her şart ve koşulda hayatını 'insana hizmet' ilkesine adamış sağlık çalışanlarımızın dün olduğu gibi bugünde, bugün olduğu gibi yarınlarda da yanında olacağız. Yüksek katlı, odalı hastaneleri herkes yapabilir fakat önemli olan onların içini sağlam ve güvenilir kadrolar ile doldurmaktır. Taşeron siteminde çalışanlarımızın sıkıntıları vardı. 'Maaşımız ne zaman yatacak, işten çıkarılır mıyım?' diye korkuları oluyordu.  Artık böyle düşüncelere girmeyecekler artık maaşlarını devletimizden alacaklar ve gönül rahatlığıyla işlerini daha güzel yapacaklar. Kadrolarınız hayırlı uğurlu olsun, hepinizi tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başhekim Ulusan ve Başkan Kaya, Başkan Ahmet Tonguç'a çiçek vererek teşekkür ettiler.Ardından tüm personel ile birlikte pasta kesim töreni yapıldı.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir