ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Solotürk Manisa’ya geliyor

Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı akrobasi timi Solotürk, 21 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da Manisa’da gösteri uçuşu düzenleyecek. Bugün Manisa semalarında deneme uçuşu yapan Solotürk ekibi, Manisalılardan tam not aldı.

Eklenme:17.04.2018 / 15:36          Güncelleme:17.04.2018 / 15:41

Manisa Kültür Turizm Müdürlüğü ve Şehzadeler Belediyesi işbirliğiyle Turizm Haftası nedeniyle Solotürk ekibi, 21 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da Manisa’da gösteri uçuşu düzenleyecek. Cumartesi günü yapılacak olan gösteri uçuşu öncesi, yaklaşık yarım saat boyunca deneme uçuşu yapan Solotürk, vatandaşların büyük beğenisini aldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisalı vatandaşları Cumartesi günü yapılacak olan gösteriye davet etti.

“SOLOTÜRK GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR”

Solotürk ekibinin 2 F16 jetiyle Manisa semalarında yaptığı deneme uçuşunun adeta nefesleri kestiğini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Göklerin hâkimi olan Türk pilotlarımız yapmış oldukları bu gösterilerle dosta güven, düşmana korku salıyor. Her izleyen Türk vatandaşının göğsünü kabartan Solotürk ekibi 21 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da Manisalılarla buluşacak. İl Kültür Müdürlüğümüz ve belediyemiz işbirliğiyle yapılacak olan gösteriyi izlemek isteyen vatandaşlarımız, Manisa Fuar alanında izleyebilecekler. Tüm halkımızı bu görsel şölene bekliyoruz” dedi.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir