ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Mersinli: MTSO seçimlerinde taraf olmadım

AK Parti Manisa İl Başkanlığı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine yönelik ‘AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’nin seçimlere müdahale ettiği’ iddiası ile ilgili yapılan spekülasyonlar hakkında basın açıklaması yayınladı. Yapılan yazılı açıklamada “İl Başkanı’mız Sayın Berk Mersinli’nin Manisa TSO seçimlerine müdahale ettiği, adaylardan birinin ön plana çıkarttığı yahut İl Baş- kanı’mız Sayın Berk Mersinli’nin ‘Oy kullanacak olan üyeleri tehdit ettiği’ iddiaları asılsızdır” denildi.

Eklenme:16.04.2018 / 14:29          Güncelleme:16.04.2018 / 14:42

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’nin Manisa Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine müdahale ettiği yönündeki iddialara İl Teşkilatı’ndan cevap geldi. Yapılan cevaplamada iddiaların asılsız olduğu vurgulandı.

“DURUŞUMUZA GÖLGE DÜŞÜRÜLMEK İSTENDİ”

Yapılan yazılı açıklamada AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar STK ve oda başkanlarının kişisel siyasi görüşleri ile ilgilenmediklerini ve Manisa için kim daha iyisini istiyorsa, talep doğrultusunda projelerin karşısı- na çıkan sorunları çözmeye çalıştıkları belirtildi. Ak Parti İl Başkanlığı “Bugün AK Parti Manisa İl Başkanlığı’nın ortaya koyduğu duruş; Manisa için herkesin el ele vermesi yö- nünde iken, kamuoyunu yanıltıcı ve kutuplaştırıcı bu tarz söylemler ile bu duruşa gölge düşürülmek istenmektedir” ifadelerini kullandı.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’nin Manisa Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine müdahale ettiği yönündeki iddialara İl Teşkilatı’ndan cevap geldi. AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar STK ve oda başkanlarının kişisel siyasi görüşleri ile ilgilenmediklerini ve Manisa için kim daha iyisini istiyorsa, talep doğrultusunda projelerin karşısına çıkan sorunları çözmeye çalıştıkları belirtilen yazılı açıklamada: “Kamuoyunu yanıltmaya yönelik sunulan İl Başkanı’mız Sayın Berk Mersinli’nin Manisa TSO seçimlerine müdahale ettiği, adaylardan birinin ön plana çıkarttı- ğı yahut İl Başkanı’mız Sayın Berk Mersinli’nin ‘Oy kullanacak olan ü- yeleri tehdit ettiği’ iddiaları asılsızdır. AK Parti Teşkilatları, genelden yerele her zaman demokrasi ve özgür iradeden yana tavır almış- tır, almaya devam edecektir. Her vatandaşımızın kendini yakın hissettiği bir siyasi görüşü vardır ancak bu Ak Parti için hiçbir zaman hizmette kıstas olmamıştır. Bugün AK Parti Manisa İl Başkanlı- ğı’nın ortaya koyduğu duruş; Manisa için herkesin el ele vermesi yönünde iken, kamuoyunu yanıltıcı ve kutuplaştırıcı bu tarz söylemler ile bu duruşa gölge düşü- rülmek istenmektedir. AK Parti Manisa İl Başkanı’mız Sayın Berk Mersinli’nin gerçekleştirdiği ziyaret programları ve çalıştaylarda da görüldüğü üzere Manisa’nın sorunları üzerine çözüm sunan STK ve oda başkanlarının şahsi siyasi görüşüne katiyen bakılmadan, Manisa için hangisi en uygun çözüm ise onun üzerinde çalışmalar yapıldığı ortadadır. Aksine, kişilerin şahsi siyasi görüş ve duruş- ları üzerinden bu tür söylemlerde bulunanların Manisa’mıza hiç- bir değer katmayacağı gibi zarar vereceğine de dikkatleri çekeriz. Söz konusu Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri’ni Mehmet Yılmaz Beyefendi değil de İdris Şendil Beyefendi kazanmış olsaydı medyada atılan başlıklar “Berk Mersinli TSO Seçimini Kazandı” şeklinde mi atılacaktı?” denildi.

Kaynak: Manisa’nın Sesi Gazetesi

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir