ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Tanrıverdi hayır duası aldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin duyarsız kaldığı, yürüme zorluğu çeken İsa Çiftçi’nin akülü tekerlekli sandalye isteğini, 22.23. ve 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi yerine getirerek Çiftçi’den hayır duası aldı.

Eklenme:10.03.2018 / 12:36          Güncelleme:10.03.2018 / 12:51

Manisa’nın Sarıgöl İlçesi Bağlıca Mahallesinde ikamet eden 66 yaşındaki İsa Çiftçi, 5 yıl önce yakalandığı bir hastalık nedeniyle yürüyemez hale geldi. Elinde bastonu ile her ne kadar yürüyor gibi olsa da yürümekte zorluk çekiyordu.

İkamet ettiği mahallesinde arkadaşları ile sohbet etmek istiyor ancak rahatsızlığı nedeniyle arkadaşlarının gidemiyordu. Günler ayları, aylar yılları kovaladı.

Arkadaşlarından birileri Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yürümekte zorluk çekenler için tekerlekli akülü sandalye verdiğini söyledi. İsa Çiftçi bunu duyar duymaz Manisa Büyükşehir Belediyesine başvurarak kendisine tekerlekli akülü sandalye verilmesini istedi. İstedi istemesine ama aradan 6 ay geçmesine rağmen Manisa Büyükşehir Belediyesinden olumlu bir cevap alamadı.

Bir süre sonra İsa Çiftçi ve eşi rahatsızlandı ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’nde tedavi görmeye başladı.  

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın daha önce 5 yıl 6 ay Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığını yapan 22.23. ve 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’nin annesi de aynı hastanede rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu.

Tanrıverdi’nin annesinin başından ayrılmadığını duyan İsa Çiftyçi’ye bir vatandaş, “Senin derdine derman olacak kişi burada. Hiç zaman kaybetmeden içinde bulunduğun zor durumunu ve talebini Tanrıverdi’ye anlatmalısın. O sana mutlaka yardımcı olacaktır.” diyerek Tanrıverdi ile görüşmesini istedi. 

Bunun üzerine İsa Çiftçi Tanrıverdi’nin yanına gelerek talebini iletti.

Tanrıverdi, İsa Çiftçinin talebi olan akülü tekerlekli sandalyeyi çok kısa bir zamanda temin ederek İsa Çiftçiye teslim etti.

Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan İsa Çiftçi duygu dolu anlar yaşadı ve “Allah senden razı ve memnun olsun."diyerek, Tanrıverdi’ye hayır duasında bulundu.

“HER BİRİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ”

İsa Çiftçinin hayır duasını alan Tanrıverdi ise,” Dünyaya engelli gelebileceğimiz gibi sapa sağlam iken engelli de olabiliyoruz. İsa amcamız 66 yaşında olduğunu bundan 5 yıl önce yani 61 yaşındayken yakalandığı bir rahatsızlık nedeniyle yürümekte zorluk çekmeye başladığını söyledi. Manisa Büyükşehir Belediyesinden kendisine akülü tekerlekli sandalye verilmesini talep etmiş. Ancak aradan geçen 6 aydan beri bu isteği yerine getirilmemiş. Bizden böyle bir talebi olunca ebetteki duyarsız kalamazdık.  Zira biz insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile büyüdük. Peygamberimizin “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hadisi şerifini kendimize şiar edindik.  İsa amcamıza faydalı olabildiysek ne mutlu bizlere. Unutmayalım ki her birimiz birer engelli adayıyız.”diye konuştu.

 

 

 

 

 

.  

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir