ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Mersinli mazbatasını aldı

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın katılımıyla hafta sonu gerçekleştirilen kongrede yeniden başkanlığa seçilen AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli mazbatasını aldı.

Eklenme:14.02.2018 / 15:17          Güncelleme:14.02.2018 / 15:17

Yeni il yönetimi kurulu üyeleriyle Manisa Adliyesine gelerek Manisa Yüksek Seçim Kurulu Müdürü Halit Çiçekli’den mazbatasını alan Mersinli, kongreye Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın, hem kendilerini hem de Manisa halkını memnun ettiğini belirtti.

Afrin’deki kahramanlarımızı unutmadı
Afrin’deki kahraman mehmetçiklerimizi anarak konuşmasına başlayan Başkan Mersinli gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
"Afrin’de 26. Gün, büyük bir harekat büyük bir operasyon yapıyor Türk ordusu. Şehitlerimiz var. Şehitlerimizinde en sevgilileri eşleri, çocukları, anneleri, babaları var. Orada şehadet şerbeti içmek vatanımızı savunmak için orada büyük mücadele ediyorlar. Ben onların anneleri babaları çocukları eşleri adına da onların orada yaptıkları işin boşa gitmediğini göstermek için, bu siyaset arenasında alın teri gözyaşı dökmek için, milletin umudu Recep Tayyip Erdoğan ve milletimize layık olabilmek için bu kutsal emaneti alıyorum."

Mersinli, 2019’u işaret etti
Başkan Mersinli, önlerindeki ilk hedefin 2019 yerel seçimleri olduğunu belirterek şu ifadeleri kaydetti:
"İnşallah Manisa’da iyi işler yapacağız. İlk hedefimiz 2019 seçimleri, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’da hedef koydu. Biz iddialıyız. O gün seçimi kaybedersek, bu siyaset arenasından çekileceğiz dedik. Bugün yine aynı şeyi söylüyoruz."

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir