ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Ergün'den 10 Kasım Mesajı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79’uncu yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı. Başkan Ergün, “Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, çağdaş ve aydınlık Türkiye yolunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edecektir” dedi.

Eklenme:10.11.2017 / 12:19          Güncelleme:10.11.2017 / 12:19

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “79 yıl önce bugün, 10 Kasım 1938’de yalnızca Türkiye değil, tüm dünya büyük bir lideri, eşsiz bir dehayı ebediyete uğurladı. 57 yıllık yaşamına çağın çok çok önünde devrimler, inkılaplar ve bir ulusu ayağa kaldırmak için atıldığı savaşlar sığdıran Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrıldığında tüm dünya büyük bir yasa bürünmüştür. Çünkü 100 yılda bir yetişen bu büyük dehayı Cenab-ı Allah, büyük Türk milletine lütfetmiştir. 1919’da Samsun’dan güneş gibi doğan bu eşsiz vatan evladı, çaresizlik içinde olan, vatanı işgal edilmiş Türk milletinin baş kaldırışını sağlamış, 30 Ağustos 1922’deki büyük zaferin ardından bu aziz millete kendi kendisini idare edebileceği cumhuriyeti armağan etmiştir” ifadelerini kullandı.
“Aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum”
10 Kasım’ın bir yas günü olmaması gerektiğine temas eden Başkan Ergün, “10 Kasım işte bu noktada bizler için bir yas değil, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerini daha iyi anlamak, çağdaş Türkiye için yapabileceğimiz çalışmaları daha iyi kavramak için bir fırsattır. Zira büyük önder, “Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir. Cumhuriyeti ve onun gereklerini yüksek sesle anlatınız. Bunu yüreklere yerleştirmek için elverişli olan hiçbir durumu kaçırmayınız.” diyerek, söylemek istediğimi en iyi şekilde anlatmıştır. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde çağdaş ve aydınlık Türkiye yolunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edecektir. Bu duygularla ebediyete intikalinin 79’uncu yılında ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Ruhu şad olsun” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir