ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Mersinli’ den 10 Kasım mesajı

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79.yılı nedeni ile bir mesaj yayımladı. AK Parti olarak Türkiye’yi Gazi Mustafa Kemal’ in göstermiş olduğu muasır medeniyetler hedefine taşımak için çalıştıklarını ifade eden Mersinli “Atatürk’ ün bize armağan ettiği Türkiye’yi en iyi seviyelere taşıyacağız” dedi.

Eklenme:10.11.2017 / 12:02          Güncelleme:10.11.2017 / 12:02

AK Parti Manisa İL Başkanı Berk Mersinli Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün vefatının 79. Yılı nedeni ile yayımladığı mesajında “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’ i vefatının 79.yılında rahmetle yad ediyorum. Bizler bu ülkenin yöneticileri olarak Cumhuriyeti kuran ve bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan Gazi Mustafa Kemal’ in göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Geçmişe oranla bugün daha çok yaklaştığımız bu hedefler, yine Gazi Mustafa Kemal’ in göstermiş olduğu yolda daha ileri seviyelere taşınacaktır. AK Parti olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’ in kurmuş olduğu bu Ülkeyi daha güzel noktalara taşımak ve lider ülke Türkiye’yi oluşturmak için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da atılımlarımız devam edecektir. Bu vesile ile bir kez daha vefatının 79.yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü rahmetle anıyorum” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir