ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Ergün Anneler Günü’nü Kutladı

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Anneler Günü olması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüm kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Ergün, “Bizlerin hem en değerli, hem de en kutsal varlıkları olan annelerimiz, fedakarlıkları ve üzerimizdeki emekleriyle başımızın tacıdır” dedi.

Eklenme:14.05.2017 / 02:12          Güncelleme:14.05.2017 / 02:12

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesajında, “İslam peygamberi Hz. Muhammed (S.A.V) tarafından cennetle müjdelenen annelerimizin gününü kutluyoruz. İlk öğretmenimiz, ilk sevgilimiz, ilk göz ağrımız olan annelerimizi yalnızca bir gün değil, her gün Anneler Günüymüş gibi hatırlamalı, yanlarında olmalıyız. Bizlerin hem en değerli, hem de en kutsal varlıkları olan annelerimiz, fedakarlıkları ve üzerimizdeki emekleriyle başımızın tacıdır. Ne yaparsak yapalım onların hakkını ödeyemeyiz. Tüm kadınlarımızın birer anne adayı olduğunu ve kadınlarımıza iyi davranmamız gerektiğini anlarsak, dünya çok daha yaşanır bir yer olacaktır kanaatindeyim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin, kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor; ebediyete intikal etmiş olan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı, Gördesli Makbule’yi, Nene Hatun’u, kurtuluş kahramanı binlerce isimsiz kahraman analarımızı rahmetle yâd ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir