ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

MASKİ, ilçe sorumluları bir araya geldi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, aylık olağan İş Sağlığı ve Güvenliği ile MASKİ Sorumluları toplantısını gerçekleştirdi.

Eklenme:03.11.2016 / 17:38          Güncelleme:04.11.2016 / 00:54

MASKİ Genel Müdürlüğü, İş Sağlığı ve Güvenliğine büyük önem veriyor. Bu kapsamda yapılan toplantılara ilçelerde görev yapan MASKİ sorumluları da dahil ediliyor. Sahada görev yapan personelin dikkat etmesi gereken hususların anlatıldığı toplantı MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya ayrıca, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parmaksız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı İbrahim Perkmen, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Funda Solak, Hukuk Müşaviri Gülbeyaz Akçıl, Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürü Kadri Akkurt, MASKİ ilçe sorumluları ile iş sağlığı ve güvenliği uzmanları katıldı.
İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısının ardından, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen başkanlığında MASKİ Sorumluları ile toplantı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda ilçelerdeki çalışmalar ve işleyişle ilgili bilgi alış verişi yapıldı. MASKİ Sorumluları, Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’e ilçelerde yapılan çalışmaların aşamaları hakkında bilgi verdi.
MASKİ Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantıda Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, gerek kurum içinde gerekse ilçelerde görev yapan personelin iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinçlendirilmesinin önemini anlattı. Bilgen, “Her ay düzenlediğimiz bu toplantıların personelimizin iş sağlığı ve güvenliği açısından son derece faydalı olduğunu görüyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Manisa’mıza yaptığımız hizmetlerde personelimizin büyük çoğunluğu sahada çalışıyor. Personelimizin can güvenliği bizler için her şeyden önemli. Düzenlediğimiz toplantılarda, İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda uzman personelimiz sayesinde gerekli bilgileri alarak sahada çalışan personelimizi bu konuda bilgilendirmeye devam edeceğiz” dedi.
 

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir