ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Meclis üyesi ile Gazetecinin FETÖ polemiği

Gazeteci Yazar İsmail Aydoğan’ın sosyal paylaşım sitesi üzerinden Yunusemre Belediyesinin Bursa gezisini eleştirmesi olay oldu.

Eklenme:27.10.2016 / 01:58          Güncelleme:27.10.2016 / 12:45

Yunusemre Belediyesi 21 Ekim Dünya gazeteciler günü nedeniyle Manisa basının bir kısmını Bursa gezisine götürmüş ve basın mensuplarının bir kısmının geziye davet edilmemesi tepkiyle karşılanmıştı.

Gezinin ayrıntıları ortaya çıktıkça Yunusemre Belediyesinin basın mensupları yerine kendi çalışanları ve farklı kurumda memur olan kişiler ile bazı basın mensuplarının geziye götürülüp bazılarına da ambargo koyduğu görüldü.

Geçtiğimiz günlerde de gazeteci yazar İsmail Aydoğan, sosyal medya hesabından Yunusemre Belediyesini eleştirip gezide olup gazeteci olmayanların isim listesini paylaştı.

Aydoğan yazısında şu ifadeleri kullandı;

“Bunlar mı Gazeteciler siz kimi kandırıyorsunuz. Yunus Emre Belediyesi 21 Ekim Gazeteciler Günü dolayısıyla Bursa’ya düzenlenen beleş geziye giden sözde gazeteciler.
Ulusal Basından giden yok. Birkaç yandaş gazeteci var. Gazetecilerin adını kullanıp beşleş yetim hakkıyla Bursa’ya giden Başkan Yardımcısı Meclis Üyesi ve Belediye personeli.
Kardeşim insanda utanma olur yetim hakkı yemek beleş geziye gitmek için gazetecilerin adını kullanınca yaptığınız bu kandırmaca görünmeyecek mi sandınız.”

İsmail Aydoğan’ın yazısına FETÖ’den mallarına tedbir konulup daha sonra da malları üzerindeki tedbiri kaldırılan Belediye Meclis Üyesi Necip Denktaş, yazdığı sert yorumlarla cevap verdi.

İşte Necip Denktaş ile İsmail Aydoğan’ın FETÖ Polemiği

 

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir