ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

FETÖ’nün ismi FECTÖ oldu

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Fetullahçı Terör Örgütü’nün adının FECTÖ (Fetullahçı Casusluk ve Terör Örgütü) olduğunu kaydetti.

Eklenme:26.10.2016 / 21:27          Güncelleme:26.10.2016 / 21:55

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Fethullah Gülen Örgütü, Terör örgütümü yoksa Casusluk örgütümüdür? başlığı altında kaleme aldığı yazısını sosyal paylaşım sitesi facebook hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.

İşte Başsavcı Şimşek’in o yazısı;

Fethullah Gülen Örgütü, Terör örgütümü yoksa Casusluk örgütümüdür?

90 lı yıllarda Fethullah Gülenin Yurt dışında açtığı ve adına Türk Okulları ismini verdiği eğitim kurumlarının ilk adını duyduğumuzda ne olduğunu hepimiz büyük bir merak ile takip etmeye başlamıştık. Sahi Türkiye'de birçok il, ilçe ve köyde okula ihtiyaç var iken hayırsever cemaat lideri dünyanın öbür ucundaki ülkelerde bu okulları hangi ihtiyacı karşılamak için yapıyordu. Konu eğitim olunca hepimizin ilk önce takdirini alan sonrada Türkçe Olimpiyatları ile tavan yapan teveccüh, hain örgütün nasıl sinsice yönetildiği ve algı oluşturulduğunun o yıllarda hiç birimiz farkına varamadık. 
28 Şubat sürecinde Milli Güvenlik Kurulunun, doğru teşhis ancak yanlış uygulamaları kurt ile kuzuyu bir birine karıştırması bu örgütün bir nevi nefes almasına da sebebiyet verdi. O dönemde yurt dışı okulları ile verilen mücadelede tam yol kat edilecekken; rahmetli Bülent Ecevit yurt dışındaki bu casusluk yuvalarına götürülmüş, güzel bir ağırlama ve uğurlamadan sonra Türkiye ye geldiğinde, bana kimse bu eğitim yuvaları için kötü laf ettirtemez diyerek son noktayı koymuştu. Bu çıkış cemaatin yurtdışı okullarının kurtuluşu olmuştu. Sonrasında nemi oldu, hepinizin malumu sadece Türkçe günaydın, iyi günler kelimeleriyle istiklal marşı ile öğretilen bir şarkının dışında tek kelime Türkçe bilmeyen okul çocukları memlekete getiriliyor çok güzel bir şovla bürokratı ve siyasetçileri ellerde mendiller ağlaşa ağlaşa Türkçe Olimpiyatı denilen tiyatrolarda tanıtıma sunuluyordu. İtiraz edenlerde eğitim yada Türk düşmanı ilan ediliyordu. 
Bazı ülkeler buraların ülkelerinde açılan eğitim yuvası görünümlü ajan yuvası olduğunu anlayıp okulları birer ikişer kapatmaya başladılar. Zira başta ABD olmak üzere uluslararası arenada istihbarat ağı güçlü olan Almanya, İngiltere ve İsrail gibi devletlerde amaçlarına hizmet ettiği için bu casusluk yuvalarını kolluyor ve kullanıyorlardı. Bu okullara kimin girip çıktığı oralarda hangi faaliyetlerin yürütüldüğü ile ilgili devletimizin istihbaratının hiç bir çalışma yapmadığı önce 17 Aralık, sonrada 15 Temmuz da net bir şekilde anlaşıldı. 
Bugün görünen şu ki; ben dünyayı yönetmeye talibim, Türkiye bana küçük gelir diyen hainin, asıl amacı uluslararası casusluk birimlerine hizmettir ve yıllardır onlar tarafından ülkemiz aleyhine bir tetikçi olarak kullanılmaktadır. Konuya bu pencereden bakar ve teşhis koyarsak daha doğru adımlarla yol katedeceğimize 
inanıyorum.
Not:Artık örgütün adı FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) değil, FECTÖ (Fethullahçı Casusluk ve Terör Örgütü) dür.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir