Gazeteci- Yazar Aytunç Erkin’in sorduğu sorulardan birisine Başkan Arınç ,“Ben düz bir adamım. Bildiklerimi her yerde konuşuyorum.”diye cevap verdi.
Nefes Gazetesi yazarı Aytunç Erkin’ın köşe yazısından alıntıdır.
Ben Kissinger değilim, düz adamım
- Şöyle bir iddia dolaşıyor, konuşuluyor. Sayın Arınç, Özgür Özel’le, muhalefetle görüşüyor. Sonra Sayın Erdoğan’la konuşuyor. Bu olayları çözelim, dengeli bir siyaset olsun. Mutlak butlan konusunda Özgür Özel’e yol haritası çiziyor. Böyle iddialar var. Sizin böyle bir misyonunuz var mı?
Böyle bir misyonum yok. Beni bir türlü kabullenemeyen insanlar beni anlamayan insanlardır. Bazıları saçma sapan senaryolar yazıyor. Ben Sayın Cumhurbaşkanımızla her zaman görüşüyorum. İkimizin arasındaki konulardır. Akşam birisi benzetme yaptı, Henry Kissinger (ABD eski Dışişleri Bakanı, ülkeler arasında mekik diplomasisi yöntemiyle bilinir) benzetmesi yaptı. Benim böyle bir misyonum yok. Ben düz bir adamım. Bildiklerimi her yerde konuşuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızla kendi özelimizde konuşmalar yaparız. Benim misyonum yok. Ben AK Partiliyim, AK Parti benim evim, kalmaya devam edeceğim, kurucusuyum. Tayyip Erdoğan da benim liderim ve genel başkanım. Diğerlerinden farkım; yermesini de takdir etmesini de bilirim. Başkaları eleştiri deyince korkudan kaçar, ben eleştiririm, bu inancımın bana yüklediği sorumluluk.
GAZETECİ YAZAR AYTUNÇ ERKİN'İN KÖŞE YAZISNIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yazın :Misafir