ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Aşure ve Kahve İkramı

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından, Mazbut Emetullah Hanım Vakfı hayır şartı gereği Manisa Hatuniye camiinde vatandaşlara bin adet aşure ve bin adet kahve ikramında bulunuldu.

Eklenme:19.07.2024 / 17:35          Güncelleme:19.07.2024 / 18:22

Vakıflar Genel Müdürlüğün öncülüğünde Mazbut Emetullah Hanım Vakfı hayır şartı gereği İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğünün sorumluluk alanında bulunan Manisa Hatuniye camiinde Cuma namazından sonra bin adet aşure ve bin adet kahve ikramında bulunuldu. Vatandaşlara dağıtılan aşure ve kahve ikramını İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü Hayır İşleri Şube Müdürü Haşim Yadigar ve Bölge Müdürlüğü personeli yaptı.

"ECDADIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYOR DUALAR EDİYORUZ"

İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Tahir Emre Can konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. “İzmir’de, Manisa’da Türkiye’nin 81 ilinde Genel Müdürlüğümüzün önderliğinde, biz ecdadımızın emaneti olan vakıflarımızın hayır şartlarını yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bu emaneti bizlere bırakan tüm ecdadımıza şükranlarımızı sunuyor, dualar ediyoruz.”

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir