22. Dönem TBMM Başkanı Arınç’tan taziye Mesajı
22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, 23. ve 26. Dönem Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk ile 22. 23. ve 24. Dönem Kocaeli Milletvekili Muzaffer Bastopçu’nun vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı.
Eklenme:04.10.2023 / 12:41 Güncelleme:04.10.2023 / 12:55
22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, yayımladığı taziye mesajında şu ifadeleri kullandı;
“Dün akşam 23. ve 26. Dönem Elazığ Milletvekilimiz Tahir Öztürk ile 22. 23. ve 24. Dönem Kocaeli Milletvekilimiz Muzaffer Bastopçu gibi iki güzel dostun ve yol arkadaşımızın vefat haberini büyük bir üzüntü ile aldım. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin, mekânları cennet olsun. Öztürk ve Bastopçu ailelerine en derin üzüntülerimle başsağlığı dileklerimi iletiyorum.”

Etiketler :
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.