ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Arınç’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik mesajı

22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan milletimizin teveccühüne yeniden mazhar olmuştur.” dedi

Eklenme:29.05.2023 / 10:38          Güncelleme:29.05.2023 / 10:50

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda seçimi kazanmasının ardından 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, twitter hesabından tebrik mesajı yayımladı.

Arınç mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu da herhangi bir olumsuz olaya sahne olmadan gerçekleşmiştir. Aziz milletimiz, demokrasiyi ne kadar içselleştirdiğini ve millî iradeye olan saygısını bir kez daha göstermiştir. Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan milletimizin teveccühüne yeniden mazhar olmuştur.

Kendilerini en kalbî duygularımla tebrik ediyor; seçim sürecinde büyük bir özveri ile çalışan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum."

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir