ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Şehzadeler Belediyesi Destan Yazıyor

Depremin üçüncü gününden itibaren Adıyaman Eğriçay Çadır Kenti'nde günde 5 bin kişiye sabah ve akşam öğünlerinde sıcak yemek; Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde Ramazan boyunca 3 bin kişiye iftar yemeği, Şehzadeler ilçesinde 500 depremzedeye sıcak yemek ulaştıran Şehzadeler Belediyesi, depremzedeler için hayata geçirdiği hizmetle destan yazıyor.

Eklenme:17.04.2023 / 15:31          Güncelleme:17.04.2023 / 16:26

Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremlerin ardından tüm imkanlarını deprem bölgeleri için seferber eden Şehzadeler Belediyesi,  depremzedeler için verdiği sıcak yemek hizmeti ile içleri ısıtıp, gönülleri fethediyor.

ADIYAMAN EĞRİÇAY'DA 770 BİN KİŞİYE ULAŞILDI

Şehzadeler Belediyesi ilk olarak,  arama kurtarma çalışmalarının ardından kurulan Adıyaman Eğriçay Çadır Kenti'nde depremin ilk günlerinden itibaren kurduğu mobil aşevi ile sıcak yemek hizmeti vermeye başladı. Günde beş bin kişiye sabahları sıcak çorba, akşamları ise sıcak yemek ikramında bulunan belediye,  Ramazan ayında da hizmetini sahurluk ve iftarlık olarak vermeyi sürdürüyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de bölgeye sık sık gerçekleştirdiği ziyaretlerde  mobil aşevinde yemek kazanlarının başına geçiyor ve depremzedelere yemek dağıtıyor. Hizmetin verildiği ilk günlerden bugüne 770 bin kişi bu hizmetten yararlandı. 

ANDIRIN'DA 87 BİN KİŞİ ŞEHZADELERİN İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU

Şehzadeler Belediyesi Adıyaman'da verdiği  sıcak yemek hizmetini, Ramazan ayına girilmesiyle birlikte depremzede nüfusunun oldukça fazla olduğu Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde de vermeye başladı. Bir ay boyunca 3 bin kişiye iftar  yemeği ikram eden Şehzadeler Belediyesi  burada da 87 bin depremzedeye ulaşmayı başardı.

ŞEHZADELERDE 500 DEPREMZEDEYE YEMEKLERİ HER GÜN ULAŞTIRILIYOR

Mobil aşevleriyle deprem bölgelerinde depremzedelerin sıcak yemek ihtiyacına cevap veren Şehzadeler Belediyesi, deprem bölgelerinden Şehzadeler ilçesine taşınan depremzedeleri de unutmadı. Şehzadelere yerleşen 500 depremzedeye de Şehzadeler Aşevinde hazırlanan yemekler, adreslerine kadar götürülerek teslim ediliyor.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir