ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Akar Ağrılılar gününde karanfil dağıttı

AK Parti Manisa Milletvekili A. Adayı Ömer Akar, 4 Nisan’da Dünya Ağrılar günü nedeniyle yapılan kutlama etkinliğinde vatandaşlara karanfil dağıttı. Akar “Böylesi anlamlı bir günde Vatandaşlarımızla birlikte olmaktan ve onlara karanfil takdim etmekten memnuniyet duydum. İnanıyor ve biliyorum ki vatandaşlarımız da bundan son derece memnun oldular.”dedi.

Eklenme:04.04.2023 / 20:40          Güncelleme:04.04.2023 / 20:55

 Manisa Ağrılılar Derneği Başkanı Savcı Özyolcu, 4 Nisan Dünya ağrılılar günü nedeniyle bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğe AK Parti Manisa Milletvekili A.Adayı Ömer Akar, Manisa Bağımsız Milletvekili Adayı Nihat Durak, Manisalıların yakından tanıdığı sevilen, sayılan İş İnsanı Müştak Taşdemir ve Ağrılılar katıldı.

Manisa Ağrılılar Derneği Başkanı Savcı Özyolcu, etkinlik öncesi Manisa Vakıf İş Hanı önünde yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

"KARDEŞLİĞE VE BİRLİKTELİĞE İHTİYACIMIZ VAR" 

“Konumu itibariyle dünya lideri olmaya namzet ülkemizin, Türkiye’nin birlikteliğe, kardeşliğe ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. Dünya için her yeni doğum umuttur. Kardeş olmamız gerekiyor. Kardeş olmak için Kürt doğmak mı gerekli, Türk doğmak mı gerekli, Çerkez, Abaza, Gürcü, Arnavut doğmak mı gerekiyor. Bu sorulara verilecek tek bir cevabımız var. Elbette hayır.  Dünyaya lider olan cennet vatan Türkiye için güzel ülkemiz için atalarımızın bizlere yurt ettiği Türkiye topraklarında doğmak kardeşçe geçinmek yeterli diyor. Bu vesile ile Manisa Ağrılılar Dernek Başkanı olarak Dünya Ağrılılar Gününüzü en kalbi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

404 KARANFİL DAĞITILDI

Manisa Vakıf İş Hanı önünde toplanan Ağrılılar, Dernek Başkanı Özyolcu’nun konuşmasının ardından Manolya Meydanına kadar 404 karanfili vatandaşlara dağıttı.

"VATANDAŞLARIMIZ MEMNUN OLDU" 

Karanfil dağıtanlar arasında yer alan AK Parti Manisa Milletvekili A. Adayı Ömer Akar, “Böylesi anlamlı bir günde Vatandaşlarımızla birlikte olmaktan ve onlara karanfil takdim etmekten memnuniyet duydum. İnanıyor ve biliyorum ki vatandaşlarımız da bundan son derece memnun oldular.”diye konuştu.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir