ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Ünal Kaya resmen aday adayı oluyor

Kamuda 42 yıl görev yapan Ünal Kaya, 21 Mart 2023 Salı günü AK Parti Manisa İl Başkanlığında 28. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Aday aylığını açıklayacak.

Eklenme:19.03.2023 / 17:04          Güncelleme:19.03.2023 / 17:04

1979 yılından itibaren çalışmakta olduğu Diyanet işleri Başkanlığı’nda sırasıyla Şef, Eğitim Uzmanı, APK Uzmanı, Protokol Müdürü, Özel Kalem Müdürü, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı olarak görev yapan, 2018 yılından itibaren de Tarım ve Orman Bakanlığı Sosyal İşler Daire Başkanı ve İdari Koordinasyon Daire Başkanlığı görevini sürdürürken emekli olan Ünal Kaya, 21 Mart 2023 Salı günü AK Parti Manisa İl Başkanlığına gelerek, AK Parti’den Manisa Milletvekili aday adayı olduğuna dair başvurusunu yapacak.

Ünal Kaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

“Kıymetli gönül dostlarım; 42 yıllık kamu görevindeki hizmetimden sonra Manisa’mıza, siz kıymetli hemşehrilerimize bugünden sonrada izninizle siz güzel memleketimin güzel insanlarına siyaseten hizmet edebilmek için 28. Dönem milletvekilliği aday adaylığına müracaatımı yapmaya karar vermiş bulunmaktayım.

Allah nasip ederse, 21 Mart 2023 salı günü saat 14.00’te AK Parti Manisa İl Başkanlığında müracaatımı yapacağım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Manisa’mıza ve siz kıymetli hemşehrilerimize fark gözetmeden her zaman hak ve hakikat ölçüleri içerisinde hizmet edeceğim konusunda kimsenin şüphesi olmasın. Geçmişimiz geleceğimizin teminatıdır. Yunus Emre'nin dediği gibi "Bilmeyen bizi ne bilsin bilenlere selam olsun".  Allah yar ve yardımcımız olsun.  Sizlere layık olabilme ümidiyle dualarınızı bekler selam ve saygılarımı sunarım." ifadelerine yer verdi.

ÜNAL KAYA KİMDİR?

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir