ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Bilal Demir Aday Adaylığını Resmen Duyurdu

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Bilal Demir, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısıyla, aday adaylığını resmen açıkladı. Geniş bir katılımcı kitlesiyle aday adaylığını duyuran Demir "Türkiye’nin önündeki yüzyılın kaderinin belirleneceği bir seçime gidiyoruz. 14 Mayıs gecesi, Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı olarak, yepyeni bir zafer kazanacağız. Bu seçime giderken; büyük bir heyecanla, büyük bir aşkla ve büyük bir şevkle, ben de yeni bir göreve talip oluyorum. Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz, derler… Bu kardeşinizin tarlada izi de var, harmanda yüzü de var." " dedi.

Eklenme:17.03.2023 / 16:30          Güncelleme:17.03.2023 / 17:03

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Bilal Demir,  14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adayı olarak yarışacak isimler arasında 'ben de varım' diyerek, aday adayı olduğunu resmen duyurdu.

Coşkulu bir kalabalıkla, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen tanıtım toplantısında AK Parti İl Başkanvekili Burhan Öztürk, İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Kamal, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Doğuş, ailesi ve sevenleri Bilal Demir'i yalnız bırakmadı.

"TÜRKİYE YÜZYILI ADINA HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMAKLA MÜKELLEF"

AK Parti İl Başkanvekili Burhan Öztürk, toplantının açılış konuşmasını yaparak sözü Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e bıraktı. 14 Mayıs seçimlerinin Manisa ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Başkan Çelik "Her birimiz hangi konumda ve görevde olursak olalım Türkiye yüzyılı adına, güçlü Türkiye adına, yaraların hızlı sarılması adına Cumhurbaşkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ezici bir oyla birinci turda seçilebilmesi, AK Partimizin en fazla milletvekili sayısı ile mecliste temsil edilebilmesi için gece gündüz demeden çaba ve gayret sarf etmeliyiz. Çünkü herkes üzerine düşeni yapmakla mükellef. İnanıyorum ki bugün burada bulunan herkes de can siperane koşturacaktır" dedi.

"BİZ ONUN GAYRETİNE, SAMİMİYETİNE, İHLASINA ŞAHİDİZ"

Uzun yıllar başkan yardımcısı olan Bilal Demir'in aday adaylığı vesilesi ile bir arada olduklarını anımsatan Başkan Çelik  sözlerini şöyle sürdürdü; "Öncelikle Sayın Bilal Demir'e hayırlı olsun diyorum. Rabbim utandırmasın. Biz kendisini tabi yeni tanımadık. Gençlik yıllarından beri sivil toplum kuruluşları içerisinde ya da bulunduğumuz siyasi partilerde birlikte uzun yıllar çalıştık.  3 buçuk yıl merkez ilçe başkanlığı yaptığım dönemde başkan yardımcımdı. 9 yıldır Şehzadeler Belediyesinde birlikte çalışıyoruz.  Çok fazla bir şey anlatmaya gerek yok. Çünkü biz onun gayretine, samimiyetine, ihlasına şahit olmasaydık  bu kadar yıl kendisiyle birlikte çalışmazdık. Bugün de böylesine hayırlı bir yola çıktı. Aday adaylığı müracaatı var. Hepimiz inançlı insanlarız. Kadere, nasibe iman ediyoruz. Rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin diye dua ediyoruz"

AFETLERDE HAYATINI KAYBEDENLERİ ANDI

Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi ve Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek sözlerine başlayan Demir "6 Şubat tarihinden buyana milletçe çok büyük bir acı yaşıyoruz.  Allah’ın izniyle bu yaraları, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, devletimizin, hükümetimizin ve milletimizin gayretleri ile saracağız." dedi.

"BU SEÇİMDE TÜRKİYE'NİN YÜZYILLIK KADERİ BELİRLENECEK"

14 Mayıs 2023'te; Türkiye’nin önündeki yüzyılın kaderinin  belirleneceği bir seçime gidileceğini kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Bilal Demir "Dünyanın yeniden şekillendiği, küresel güçlerin büyük hesaplar içinde olduğu, yeni bir dünya düzeninin kurulmaya çalışıldığı, bir dönemdeyiz.  Türkiye 100. kuruluş yılında, genlerinde gizli olan, Selçuklu-Osmanlı kurucu devlet aklı ile yeni dünyaya ‘ben varım’ demek zorundadır. Türkiye bu cümleyi kurmak için, belki 100 yıl bekledi. Çünkü, 20. yüzyıl bizim için sabır yüzyılıydı. 3 kıtadan bize kalan Anadolu topraklarını koruma, burada tutunma yüzyılıydı. Onlar bizi, tarih ve coğrafyanın dışına itme planları yaptılar. Ama onların planlarını, hücrelerimizde gizli olan imparatorluk aklı ile bozduk.  Artık kuruluş dönemi tamamlanmış, yükseliş dönemi başlamıştır. İşte bu başarının mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır." şeklinde konuştu. 

"BÜYÜK ZAFERLER BÜYÜK LİDERLERLE KAZANILIR"

Büyük zaferlerin, ancak büyük liderlerle kazanılacağın ifade eden Demir "Kötü bir liderle, hasbelkader, zafer kazanamazsınız. Kaybetmeye mahkum olursunuz. İşte Ukrayna'da Zelenski örneği. Ukrayna'da yıkılmadık yer kalmadı. Avrupa Birliği'nden, ABD’den gelen talimatlarla hareket etti. Ülke yangın yerine döndüğünde, arkasına baktığında, kimseyi göremedi. İşte yanlış liderle, yanlış strateji ile, yönetilen ülkenin hazin sonu… İşte bu yüzden, bu millet, cesur, kararlı, inançlı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle yürümek zorundadır." dedi. 

"MESELE, VATAN MESELESİDİR"

Türkiye'nin üzerine oynanmak istenen oyunlardan bahsederek konuşmasını sürdüren Demir "Gözümüzü açmak zorundayız. Türkiye’nin yeni dönemde, yeniden bir Kuvayi Milliye ruhuna, ihtiyacı vardır. Millet olarak, birliğimiz beraberliğimiz, kardeşliğimiz, Tayyip Erdoğan gibi bir devlet adamı dehası ile birleşirse, bizi kimse yıkamaz.  ABD ve İsrail planlarını uygulayamaz. Avrupa amaçlarına ulaşamaz, Yunan şımaramaz. Türkiye eğilmez ve bükülmez…" şeklinde konuştu.  Aday adaylığı tanıtım toplantısında neden Türkiye'nin üzerine kurulan oyunlardan söz ettiğine değinen Demir "Mesele Bilal Demir'in milletvekili olma meselesi değildir de; onun için anlatıyorum. Bu mesele vatan meselesidir. Bu mesele bayrak meselesidir. Bu mesele millet meselesidir.  İşte bu yüzden; 14 Mayıs seçimleri bizim için tarihi bir seçimdir.  Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı mutlaka kazanmalıdır. Allah'ın izniyle, yalan ve iftira siyasetinin, milletimizin ferasetli gönlünde, karşılık bulması mümkün değildir. Bütün kalbimle inanıyorum ki; 14 Mayıs gecesi, Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı olarak, yepyeni bir zafer kazanacağız." diye konuştu. 

"AK PARTİ'DEKİ GÖREVLERİM ŞEREF MADALYALARIMDIR"

AK Parti'deki siyasi hayatı ve aldığı görevlerden söz eden Demir "Bunlar benim şeref madalyalarımdır. Bu davanın içinde yetişmiş bir kardeşiniz olarak, gençliğini, aşkını, sevdasını bu partiye ve bu davaya vermiş, şehrin direklerine afiş yapıştırmış, broşür dağıtmış, bayrak asmış bir insan olarak, o günlerden, bugünlere verilen görevleri layıkıyla yerine getirmiş, davasına ihanet etmemiş, partilisinin boynunu yere eğdirmemiş bir insan olarak, bu şehre hizmet etmiş bir insan olarak, bugün AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı olarak karşınızdayım." dedi.

BAŞKAN ÇELİK'E TEŞEKKÜR ETTİ

9 yıldır Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev aldığını ifade eden Demir, bu süre zarfında da Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'ten çok şey öğrendiğini dile getirerek ona teşekkür etti. Demir "Bulunduğum bütün görevleri alnımın akıyla yerine getirdim. 9 yıldır kendisinden çok şey öğrendiğim dava insanı gönüllerin başkanı Ömer Faruk Çelik ile birlikte, bu şehrin insanına hizmet ediyoruz.  Kendisine de bu vesile ile sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.  Tam 29 yıldır beraberiz, davamıza hizmette. Bize önderlik yaptı. ağabeylik yaptı. Önümüzde, yol gösterdi. Allah razı olsun kendisinden. Bunu söylemezsem, büyük eksiklik ve vefasızlık olurdu."  ifadelerini kullandı.

"TARLADA İZİM DE VAR,  HARMANDA YÜZÜM DE"

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Bilal Demir  şöyle devam etti; "9 yıldır belediye başkan yardımcılığı görevimde, kapıma gelen, bir kişiyi bile kapımdan geri çevirmedim. Müsait değilim, görüşmeyeceğim, bugün git, yarın gel demedim. Sabırla, her gelen insanın derdini dinledim. Sıkıntısını çözdüm. Çözemediysem de, sebebini kırmadan, güzellikle anlattım. Bunu yapmak benim en doğal görevimdi. Çünkü biliyorum ki  bu makamlar milletin, şehreminin bize bir emanetiydi. Bunun bilincinde olan bir kardeşinizim. Allah nasip ederse; bu şehirden milletvekili adayı ve sonrasında milletvekili olursam; aynı ruh, aynı heyecan ve aynı hassasiyetle çalışacağım. Büyük bir heyecanla, büyük bir aşkla ve büyük bir şevkle, bu yeni göreve talip oluyorum.  Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz, derler… Bu kardeşinizin tarlada izi de var, harmanda yüzü de var."

"MİLLETVEKİLİ OLURSAM..."

Milletvekili olması halinde nasıl bir profil çizeceğine değinerek sözlerini sürdüren Demir "Bu şehirde taş üstüne taş koymak, şehrin gelişimine katkı sağlamak için, bütün yerel hizmet aktörleriyle uyum içerisinde çalışarak, Ankara'nın imkanlarını Manisa'ya taşıyacağım. Kötü gününüzde, mutlu gününüzde yanınızda olacağım. Davamın milletimin hizmetkarı olacağım. Partili, partisiz, herkesin milletvekili, kardeşi, ağabeyi, olacağım. Hemşerilerimizin kolaylıkla ulaşabildiği,  derdini sıkıntısını anlatabildiği, samimiyetinden, en küçük bir şüphesi olmadığı, bir milletvekili olacağım."

"LİSTEYE GİREMESEM DE PARTİMİN YANINDA OLACAĞIM"

10 Nisan'da aday listesinin belirleneceğini anımsatan Demir, listeye girememesi halinde ise yine parti için çalışacağının sözünü verdi. Demir  "Liste de olsam da olmasam da; kale gibi partimin yanında olacağım. Bu parti, benim davamın partisidir.  Bizim başka gidecek yerimiz olmaz. Allah'ın kaderine iman eden bir insan, sonuçlara teslim olur. Ben bugün irademi ortaya koyuyorum. Yapılması gerekenleri yapıyorum. Allah'ın kaderine sonuçlarına teslim oluyorum. Her koşulda aynı güçle, aynı azimle, aynı enerji ile çalışacağımın, en ön saflarda koşturacağımın sözünü veriyorum." dedi.  

Aday adaylık tanıtım toplantısında kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Demir, sözlerine Arif Nihat Asya'nın bir şiirini okuyarak son verdi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir