ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Bülent Arınç: Tayyip Bey'in gerçek dava arkadaşıyım

DW Türkçe'nin sorularını cevaplayan 22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ben Sayın Erdoğan'ın seçimi kazanmaya çok yakın olduğunu görüyorum" dedi.

Eklenme:19.01.2023 / 13:18          Güncelleme:19.01.2023 / 13:41

Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) siyaset sahnesine çıktığında partinin vitrininde Abdullah Gül, Bülent Arınç ve Abdüllatif Şener isimleri de vardı. Bu isimler arasında yalnızca bir kişinin partiyle bağı kopmadı, o da Bülent Arınç. Yarım asırlık siyasi hayatında TBMM Başkanlığı, Başbakan Yardımcılığı, beş dönem milletvekiliği yapan Arınç'ın AK Parti üyeliği devam ediyor, ancak zaman zaman yaptığı çıkışlarla partisini eleştirmekten de geri durmuyor.

Arınç'a AK Parti’nin seçimi kazanıp kazanamayacağından İmamoğlu'nun ceza alması ve HDP'nin kapatılma istemiyle açılan davaya varıncaya dek yöneltilen sorular ve yanıtları içeren haberin devamını okumak için fotoğrafı TIKLAYIN

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir