ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik Manisa'nın ilk Köy Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulundu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay ile birlikte, belediyenin katkılarıyla Hamzabeyli Mahallesi'nde hayata geçirilen Köy Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu.

Eklenme:13.11.2022 / 15:15          Güncelleme:13.11.2022 / 15:15

Milli Eğitim Bakanlığı'nın projesi kapsamında vatandaşlara çeşitli kursların verileceği, merkeze gelen vatandaşlara köy yaşamından deneyimlerin kazandırılmasının hedeflendiği Manisa'nın ilk Köy Yaşam Merkezi hayata geçirildi. Şehzadeler Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirilen merkezi  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay ve Mahalle Muhtarı Sami Türk ile birlikte gezerek,  incelemelerde bulundu. Hamzabeyli Mahallesi'nde hayata geçirilen merkezin Manisa'nın ilk  Köy Yaşam Merkezi olduğu bilgisini veren Gençay,  Başkan Çelik'e merkezdeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

GENÇAY BAŞKA ÇELİK VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

İncelemelerin ardından konuşan Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay şöyle dedi; "Milli Eğitim Bakanlığımızın  projesi dahilinde ilimiz ve ilçemizde Köy Yaşam Merkezileri açılması gerekiyordu. Biz de Manisa'nın ilk Köy Yaşam Merkezini burada kurduk.  Mahallemizin muhtarı ve sağolsun Şehzadeler Belediyesi bize çok büyük destek oldu. Şehzadeler Belediyesi her zaman olduğu gibi bu projemizde de yine yanımızdaydı.  Basketbol sahası , merkezin peyzajı, bordür taşları, bankları, çöp konteyner ve kovaları sizlerin desteğiyle oluşturuldu. Tüm bu katkılarınız için Şehzadeler Belediyemizin Başkanı Ömer Faruk Çelik ve ekibine, tüm belediye personeline  teşekkür ediyorum."

"TÜM VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN"

Milli Eğitim Bakanlığı'nın projesi kapsamında Hamzabeyli'ye Manisa'nın ilk Köy Yaşam Merkezini kazandırdıklarını dile getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şöyle konuştu;  "Emeği geçen tüm kurum ve kuruluşların temsilcilerine  katkıları için  teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak güzel mahallemize kazandırılan bu eser için üzerimize düşen neyse bugüne kadar yerine getirdik. Bundan sonra da yerine getireceğiz.  Değerli Muhtarımız başta olmak üzere, mahalle sakinlerimizin , öğrencilerimizin bu güzel esere sahip çıkıp istifade ettiğini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Buradan hizmet alacak tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

"DURMAK YOK, YOLA DEVAM"  

Hamzabeyli Mahallesi Muhtarı Sami Türk ise duygularını şu sözlerle dile getirdi; " Önce Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, muvaffak etsin. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin başlattığı çalışmada Şehzadeler Belediyemizin ve vatandaşlarımızın desteğiyle merkezimizi güzel bir hale getirdik.  Durmak yok, yola devam" 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir