ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Arınç’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Eklenme:30.08.2022 / 13:54          Güncelleme:30.08.2022 / 14:01

22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, twitter hesabından yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;   

“Aziz milletimizin istiklâl-i tam arzusu ile tüm varlığını ortaya koyarak yürüttüğü Millî Mücadele’nin zafer ile taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir