ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Erdoğan sevdalısı Gökalp’in duası gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Erdoğan sevdalısı Gökalp Uzyiğit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu.

Eklenme:22.08.2022 / 09:49          Güncelleme:22.08.2022 / 12:57

Toplu açılış töreni için Manisa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa Cumhuriyet meydanında 10 binlerce vatandaşın büyük coşku ile katıldığı toplu açılış töreninin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek, hizmetlerle ilgili bilgiler almıştı.

 Daha sonra Yunusemre Belediyesi tarafından Meydan Camii adıyla yapımı tamamlanan Osmanlı ve Selçuklu mimarisi esintileriyle yapılan 4 minareli caminin açılışını gerçekleştiren Erdoğan, burada kendisine büyük bir sevgi besleyen Gökalp Uzyiğit ile bir araya geldi.

"ALLAH'A DUA ETMİŞTİM"

Erdoğan sevdalısı Gökalp Uzyiğit, “Dünya Liderim dediğim ve canımdan çok sevdiğim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile kısa da olsa sohbet etme ikanı buldum. Benim hal ve hatırımı sordu. Bende kendisine sevgimin çok büyük olduğunu söyledim. Manisa'ya geleceğini duyunca, Allah'a dua etmiştim. Allah'a şükürler olsun ki auam kabul oldu. Ben Cumhurbaşkanımızdan razıyım, Allah’ta ondan razı ve memnun olsun.”diye konuştu.

ARINÇ HAYIR DUASI ALDI

Erdoğan sevdalısı Gökalp Uzyiğit ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti ile toplu açılış törenine katılmak üzere Erdoğan’ın helikopteri ile Manisa’ya gelen 22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç ile de bir araya geldi. Hal hatırını soran Arınç’a hayır duasında bulunan Gökalp Uzyiğit, ilgisinden dolayı teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.   

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir