ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Günpen İzmir’de bir şube planlıyor

30 yıl önce bir evin doğramaları 1 haftada takılırken ‘1 saatte ölçü, 1 günde montaj’ ilanlarıyla piyasaya çıkan Günpen’in yönetim kurulu başkanı Çetin Güngör, “Tek bir pencere ile başladık, bugün mimaride çözemeyeceğimiz detay yok. Katlanır cam ve panjurda İzmir’de çok iddialıyız. 2022 yılı içerisinde İzmir’de bir şube açmayı planlıyoruz.”dedi.

Eklenme:07.07.2022 / 09:46          Güncelleme:07.07.2022 / 09:46

1992 yılında 4 kişiyle başlayan Günpen serüveni bugün 40 kişiye ulaşmış durumda. Pimapen satıcı bayisi olarak ticari hayatına başlayan Günpen 4 yıl sonra üretime geçti.  2012 yılına kadar Pimapen üretici bayisi olarak faaliyetlerini sürdüren Günpen 2012 yılında marka değişikliğine gitti ve Winsa Üretici bayisi olarak yoluna devam etme kararı aldı. Günpen Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Güngör, “Pimapen bizim ilk göz ağrımızdı. Hayatımızın 20 yılı oldu. Çalıştığımız markalardan çok memnunuz.  2012 yılında sektörde bir adım daha ileride olan Winsa’yı gördük ve bu markayla yürümeye karar verdik.” dedi.

30 YIL ÖNCE MANİSA’DA KURULDU

4 kardeş tarafından 30 yıl önce Manisa’da kurulan Günpen’in üretim kapasitesinin Manisa’nın ihtiyacının üzerine çıktığını belirten Güngör, “3 ana üretimimiz var. Winsa bizim ana işimiz. Bunun yanı sıra otomatik panjur ve katlanır cam yapıyoruz. Alt bayilerimize de hizmet veriyoruz. Bizim üretim kapasitemiz Manisa’nın kapasitesinin üstünde. 5-6 yıldır Ege Bölgesi’ndeki iyi projelerde yer alamaya çalışıyoruz. CNC makinelerimizin bir üretim kapasitesi var. Bu kapasitelere kullanınca fiyat rekabeti kurabiliyorsunuz. Bu yüzden İzmir’e yönümüzü çevirdik. İzmir’de yapmış olduğumuz projeler var. Katlanır cam ve panjurda İzmir’de çok iddialıyız.  2022 yılı içerisinde İzmir’de bir şube açmayı planlıyoruz. İstanbul’a kadar uzanan bir iş potansiyelimiz var. Yurt dışına da ihracat yapıyoruz” dedi.

“ÇİZGİNİZİ BOZMADIĞINIZDA BAŞARI KAÇINILMAZ “

Biz bu işi hobi olsun diye yapmıyoruz. İşimizi gerçekten seviyoruz diyerek sözlerine devam eden Güngör konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “4 kardeşiz ve hepimizin önceliği işimiz. İşinizle ilgili ne yaparsanız yapın kendinizden bir şey katmanız lazım. Biz başladığımız dönemde PVC ulaşması ve uygulaması zor bir malzemeydi. Bir evin montajı 1 hafta sürüyordu. Montaj için  camcıyı, mermerciyi bekliyordunuz. 1 haftalık işi 1 güne düşürebilir miyiz dedik. Cam ölçüsü belli olduğu için termin süresini önceden ayarladık. Mermer ve sıva işini de bir şekilde çözdük. El ilanlarıyla tanıtım yaptık. ‘1 saatte ölçü 1 günde montaj’ yazılı broşürleri dağıttık ve inanılmaz bir taleple karşılaştık. 1 hafta 10 günde yapılan işi 1 güne indirdik. Çok sıkıntılı bir süreçti ama sektöre çok şey kattık. Bu işi aşkla yapınca ve kendinizden bir şey katınca başarılı oluyorsunuz. Tek pencere ile başladık, bugün mimaride çözemeyeceğimiz detay yok. Ege Bölgesi’nde iyi bilinen bir firmayız. İyi bir izlenim bıraktık ve bırakmaya devam ediyoruz. Çizginizi bozmadığınızda başarı kendiliğinden geliyor”

Kaynak: www.insaatderyasi.com

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir