ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik SKATE PARK şantiyesinde incelemelerde bulundu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2. Anafartalar Mahallesi’nde yaklaşık 5 dönümlük bir alanda yapımına başlanan Skate Park projesini yerinde inceledi. Teknik ekiplerden yapım aşamasıyla ilgili bilgi alan Başkan Çelik “3 milyon 100 bin TL’ye mal olacak parkımızı Eylül ayında tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Şimdiden kentimize hayırlı uğurlu olsun “ dedi.

Eklenme:15.04.2022 / 10:45          Güncelleme:15.04.2022 / 10:55

İlçedeki kaykay ve paten sporcularına da hitap edecek bir park yapmak için harekete geçen Şehzadeler Belediyesi,  2. Anafartalar Mahallesi’nde 4 bin 700 metrekarelik bir alanda, parkın yapımına başladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, beraberindeki Başkan Yardımcısı Bilal Demir ile birlikte şantiyeyi ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve teknik ekiplerden bilgi aldı.

EYLÜLDE TAMAMLANMASI PLANLANIYOR

Skate Park projesinde modüler skate park rampaları, fıtness alanı, çocuk oyun alanı, yeşil alan, oturma alanları ve yürüyüş yollarının yer aldığını belirten Başkan Çelik “Çocuklarımızın oyun oynayabileceği, gençlerimizin kaykay ve paten yapabilecekleri, yetişkinlerin spor yapıp dinlenebilecekleri güzel bir parkı şehrimize kazandırmış olacağız. Maliyetimiz 3 milyon 100 bin TL. Bunun 2 milyon TL’lik  kısmı gençlerimize verdiği sözün gereği olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanımız, değerli hemşehrimiz  Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından karşılandı. Bu vesile ile Sayın Bakanımıza bir kez daha hemşehrilerimiz ve gençlerimiz adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Parkımızı Eylül ayı gibi tamamlayıp halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Kentimize hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız tamamlayıp açılışını gerçekleştirmeyi nasip etsin.” şeklinde konuştu. 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir