ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Adaylığını Açıkladı

'Manisa Esnaf Odası'nda Değişim Zamanı' sloganıyla yola çıkan Ahmet Emre Kurt ve ekibi, düzenledikleri basın toplantısıyla Manisa Esnaf Odası (MESO) Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Eklenme:03.11.2021 / 15:47          Güncelleme:03.11.2021 / 15:53

Manisa Esnaf Odası'nda Değişim Zamanı' sloganıyla yola çıkan Ahmet Emre Kurt ve ekibi, düzenledikleri basın toplantısıyla seçim yarışı için start verdi.

Kurt, basın toplantısında şunları söyledi: "Değişim sloganıyla yola çıktığımız bu yürüyüşün ilk adımı olan toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Geçmişten gelen ahilik kültürünün yaşatıldığı esnaf odaları, birliğin, dirliğin ve dayanışmanın devam ettirildiği, zor günlerde omuz omuza, yan yana olunduğu, sorunlarında çözüm arandığı ve proje üretildiği üyelerin menfaati için çalışan kurumlardır. Şehzadeler şehri, Ahi Evran yolu Manisa’mızda ilimizin en büyük ikinci odası olan Manisa Esnaf Odası'na (MESO) ekibimizle birlikte talip olduk. Bin 800’e yakın üye sayımızla Olağan Genel Kurulumuzda değerli üyelerimizin karşısına çıkarak güveninizi isteyeceğiz."

30 yıllık esnaflık geçmişiyle kendisinin ve ekibinin tüm üyelerin görüş ve önerileriyle esnafa yol arkadaşlığı yapmak, sorunlarına çare, dertlerine derman olmak istediğini belirten Kurt, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Son dönemde özelliklede pandeminin de etkisiyle ekonomik ve yapısal sorunlardan dolayı zor günler geçirdik ve bu süreçte yalnız bırakıldık çalacak kapı aradık. Bu zaman zarfında odamızın yanımızda olması ve sorunlarımıza çözüm üretmesini bekledik. Ancak olmadı. Oluşan bu boşluğu doldurmak ve daha kötü günler gelmeden önlem almak adına yapılamayanı yapmak için kollarımızı sıvadık.  Amacımız Manisa esnaf odalarını sadece üye aidatı toplayan bir kurum olmaktan çıkarıp, proje bazlı çalışan, esnafın alın terine, emeğine değer kazandırmaya çalışan bir oda haline getirmektir. Yalnız kalan esnafımız karşısında bende bu zorluk ve durumları yaşayan bir kardeşiniz olarak ekip arkadaşlarımla birlikte bu duruma daha fazla seyirci kalamadık bu yola baş koyduk. Bu hizmet yarışında bizleri desteklemeniz doğrultusunda Manisa Esnaf Odasında değişim zamanı sloganı ile çıktığımız bu yolda 2022 yılının başlarında yapılacak olan Genel Kurulda adayım.  Değerli esnaf arkadaşlarım ekibimizle sürekli istişare halindeyiz, ben değil biz diyerek yola çıkan ekibimiz uzun süre yaptığı istişare ve çalışmalar neticesinde sorunların tespitini yaptık ve çözüm odaklı projelerimizi hazırladık.  Önümüzdeki günlerde sizlerin de geniş katılımlarıyla birlikte yapacağımız toplantıda inşallah bu projelerimizi açıklayacağız.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir