ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkanı Mersinli’den 30 Ağustos mesajı

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Mersinli, tarih boyunca bir çok üstün başarılar kazanmış olan Türk milleti için 30 Ağustos'un, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade etti.

Eklenme:30.08.2019 / 02:13          Güncelleme:30.08.2019 / 02:13

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yılı ve Türk Silahlı Kuvvetleri günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan İl Başkanı Mersinli, Türk Milleti'nin tarih boyunca birlik ve beraberliğini yıkmaya teşebbüs eden her türlü girişimi boşa çıkardığını belirtti. Başkan Mersinli mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletimiz tarih boyunca bağımsızlığından ve özgürlüğünden asla taviz vermemiş bu uğurda her türlü mücadeleyi göze almıştır. Esarete karşı boyun eğmeyen milletimiz, başlattığı Kurtuluş Savaşı’yla bağımsızlık ideali etrafında kenetlenerek, eşsiz zaferler kazanmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı bağımsızlık mücadelesi vatan topraklarının her köşesine yayılarak 30 Ağustos’ta kazanılan zaferle başarıya ulaşmıştır. Şüheda kanıyla sulanan bu toprakların her karışında, aziz milletimizin milli ve manevi dayanışması vardır, birlik, beraberlik ve kardeşlik vardır. Bu kardeşliği geçmişte olduğu gibi bugün de bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. 30 Ağustos Zaferi nedeniyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.”
...
 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir