ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Özdağ: İddiasını ispat edemeyen müfteridir

Sosyolog ve Aktivist Veli Saçılık'ın ARTI TV'de canlı yayında sarfettiği “Ulucanlar Müzesi'nden Sırrı Süreyya Önder'in adı kaldırıldı. Yerine AKP'li Selçuk Özdağ konuldu.” iddiasında bulunmasına AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve 24.25.26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'dan tepki geldi. Saçılık'ın doğruları çarpıtmaya çalışarak bir algı operasyonu oluşturmaya çalıştığını kaydetti.

Eklenme:18.05.2019 / 17:38          Güncelleme:18.05.2019 / 17:38

“Ulucanlar Müzesi'nden Sırrı Süreyya Önder'in adı kaldırıldı. Yerine AKP'li Selçuk Özdağ konuldu.” iddiasında bulunarak, “Sırrı Süreyya Önder hapisten çıkacak elbet. AKP'yi ibret-i alem müzesine koyacağız. Ulucanlar cezaevinin aslını bozarak Fantasylan'a çeviren AKP kafasını özenle camekanda sergilemek güzel olacak” sözlerine tepki gösteren AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve 24.25.26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Saçılık'ın doğruları çarpıtmaya çalışarak bir algı operasyonu oluşturmaya çalıştığını kaydederek, “Sırrı Süreyya Önder'in adının kaldırılarak benim adımın konmasıyla ilgili iddia asla doğru değildir. Yalan ve yanlıştır. Haberin basın etiğine bağlı kalarak ve muhataplarına sorularak, iddianın doğruluğunu araştırarak yapılması gerekiyordu. 2014 yılından bu yana biyografim ve fotoğrafım Ulucanlar Cezaevi müzesinde şu an olduğu yerde bulunmakta olup, Sırrı Süreyya Önder'in cezaevi müzesinin bir başka yerinde fotoğrafı ya da biyografisi var mıdır bilmiyorum” diye konuştu.

ŞAHSIM ÜZERİNDEN AK PARTİ'YLE HESAPLAŞMA DERDİNDE

Saçılık'ın şahsını hedef alarak AK Parti ile hesaplaşmak istediğini de ifade eden Özdağ, doğrularımızla yaşayacak, doğruları konuşacak, sorumluluk ve siyasi ahlak sahibi olarak hareket edeceğiz. 81 yıllık tarihe sahip olan Ulucanlar Cezaevine Milletvekili olduğum dönemde ve onun öncesinde bir çok kez ziyaret etmiştim. 2014 yılında da bir ülkücü olarak kaldığım koğuşa bir program dahilinde basın mensuplarıyla bir kez daha ziyarette bulunmuş Ulucanlar cezaevinin tarihi misyonunu konuşmuş, o yılları yadetmiştik. Ortaya atılan iddianın gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur. Cezaevinde bulunduğum süreçteki koğuştaki ranzaya adımın verilmesi bu iddiadan yıllar öncesine dayanmaktadır. Sırrı Süreyya Önder Cezaevinin hangi koğuşunda ve ranzasında kalmıştır bilmiyorum. HDP'nin Ankara'dan Milletvekili Adayı olup Milletvekili olarak Meclise giremeyen Saçılık bir kez daha görülüyor ki bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi sözcülüğüne soyunan HDP'nin bir başka operasyonunu sosyal medya üzerinden yönetmeye çalışmaktadır. İddiasını ispat edemeyen müfteridir” diye konuştu.

ULUCANLAR YAŞAYAN BİR TARİHTİR

Ulucanlar Cezaevi’nin Türk Siyasi ve Edebi Tarihi açısından önemli bir noktada bulunduğunu vurgulayan ve tarihe tanıklık eden bu tür mekânların ülkeler için vazgeçilmez unsurlardan biri olduğunu belirten Siyasetöi ve Akademisyen Doç. Dr. Selçuk Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü, “Bir milletin ayakta kalması, kültürel değerlerine sahip çıkmasıyla mümkün olur. Türk Tarihi sadece bürokratlar, siyasiler, akademisyenler tarafından değil tüm yurttaşlar tarafından bilinmesi gerekiyor. Müzeler, ülkelerde yaşanan önemli olayların unutulmamasını sağlar. Birçok gazeteci, şair ve politikacı burada kaldı. Burada bir tarih yatıyor. Sahip çıkmamız gereken bir tarih…”

Özdağ konuşmasında Altındağ Belediyesi’nin Ulucanlar Cezaevi’ni koruyarak kültürel değerlerin unutulmaması adına başarılı bir iş çıkardığını da dile getirdi.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir