ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Ergün Manisalıların Kandilini Kutladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm Manisalıların, milletimizin ve İslam aleminin kandilini tebrik etti.

Eklenme:08.03.2019 / 00:30          Güncelleme:08.03.2019 / 00:30

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “7 Mart Perşembe günü üç ayların müjdecisi mübarek Regaip Kandili’ni idrak edeceğiz. Ardından 8 Mart’ta Recep, Şaban ve bin aydan daha hayırlı mübarek Ramazan ayını müjdeleyen üç aylara girmiş olacağız. Kelime anlamı güzel şeyleri arzu etmek olan bu mübarek günde, günahlardan arınmanın ve tövbe etmenin fırsatını bulmuş olacağız. Bu aylar içinde rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açık olması inananlar adına eşsiz bir fırsat olduğu kadar, yaşanan onca sıkıntı ve karmaşanın yumuşaması için de değerli bir imkân sunacaktır. Üç aylık mübarek dönemi kapsayan bu önemli günlerin birliğimizi ve dirliğimizi pekiştirmeye, savaşların, acıların son bulmasını, kardeşliğimizin güçlenmesine vesile olmasını niyaz ediyorum. Manevi dirilişe, manevi arınmaya, kardeşliğe ve gerçekçi barış ortamının tesis edilmesi duası ve dileklerimle Manisalıların, aziz milletimizin ve Türk-İslam aleminin mübarek ‘Üç Ayları’nı ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyorum.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir