ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

PAÜ başarılı anaokullarını ağırlıyor

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı, okul öncesi eğitimde Denizli’de başarılı çalışmalara imza atan okul yönetici ve öğretmenleri, öğrencilerle buluşturuluyor.

Eklenme:12.12.2018 / 15:52          Güncelleme:12.12.2018 / 15:52
Eğitim Fakültesi Engin Aksel Konferans Salonunda düzenlenen seminere Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bilge Can, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Vural, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Asiye İvrendi, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı. Uluslararası, ulusal ve okul bünyesinde birçok başarılı proje yürüten Acıpayam Anaokulu’nun ele alındığı seminerde, Anaokulu Müdürü Raziye İkbal Aksakallı, Müdür Yardımcısı Özlem Yıldıran Yıldız ve Okul Öncesi Öğretmeni Ayşe Nur Özkan konuşmacı olarak yer aldı. Acıpayam Anaokulu’nun elde ettiği başarıların anlatıldığı seminerde, anaokulunda ekip ruhunun oluşturulması ve okul-aile-toplum işbirliğinin önemi öğrencilere aktarıldı.
PAÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Asiye İvrendi, ülkeye ve Denizli’ye örnek olan okulların yöneticilerini belirli zamanlarda öğrencilerle buluşturduklarını belirterek, bu tür etkinliklerin öğrencileri öğretmenlik mesleğine hazırlamak için etkili olduğunu söyledi. Prof. Dr. İvrendi, “İlimizde önemli projelere imza atan okullarımızı belirli periyotlarda fakültemizde konuk ediyoruz. Bu etkinlikleri düzenleyen Doç. Dr. Fatma Nilgün Cevher Kalburan hocamız başta olmak üzere bölüm öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu hafta ise, birçok alanda başarılar elde eden Acıpayam Anaokulu yönetici ve öğretmenlerini ağırladık. Öğrencilerimizin ilgi gösterdiği etkinlikler tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir