ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Vali Baruş’tan ziyaretler

Malatya Valisi Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş, Mehmet Topsakal Özel Eğitim Okulu ve Akşemseddin İşitme Engelliler Ortaokulunda ziyaret etti.

Eklenme:12.12.2018 / 15:24          Güncelleme:12.12.2018 / 15:24
İlk olarak Mehmet Topsakal Özel Eğitim Okuluna giden Vali Aydın Baruş’u, Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Turgay Gülenç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay ve Okul Müdürü Mustafa Nayman karşıladı. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Okul Müdürü Mustafa Nayman’dan okulun ve öğrencilerin genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Baruş daha sonra eşi ile birlikte sınıfları tek tek gezip öğrencilerle yakından ilgilendi. Baruş, daha sonra okul öncesi ve ilköğretim çağındaki işitme engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Akşemseddin İşitme Engelliler Ortaokuluna geçti. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Okul Müdürü Murat İnce’den okulun ve öğrencilerin genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Baruş, anasınıfı ve diğer sınıfları gezerek öğrencilerin derslerine katıldı.
Vali Aydın Baruş ziyaretlerinde, öğrencilerin eğitimleri için gösterdikleri çaba ve verdikleri emeklerden dolayı bütün öğretmenlere teşekkürlerini sundu.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir