ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Yanan termal otel 2 ay hizmet veremeyecek

Hatay’ın Erzin ilçesine bağlı Başlamış Mahalesi’nde geçen hafta elektrik panosundan çıkan yangın nedeniyle bazı bölümleri kullanılamaz hale gelen Hattuşa (İsos) Termal Tesisinin Genel Müdürü Mustafa Yıldız, tesisin yaklaşık 2 ay hizmet veremeyeceğini, konaklama esnasında maddi zarara uğrayan devre mülkçülerin zararlarını karşılayacaklarını söyledi.

Eklenme:12.12.2018 / 15:20          Güncelleme:12.12.2018 / 15:20
Hattuşa (İsos) Termal Tesisinin Genel Müdürü Yıldız yaptığı açıklamada, geçen hafta talihsiz bir olay yaşadıklarını belirterek, "Bu vahim olay yapılan tetkikler, uzmanlar ve bilirkişi tespitlerinde gece boyunca defaatle elektrik ana hatlarından yüksek voltajda gelen elektrik akımından kaynaklanan bir yangın çıktı. Yangın esnasında tesiste bulunan 650 kişi hemen tahliye edildi, fakat bazı üst katlarda mahsur kalan 23 kişi itfaiye yardımıyla kurtarılarak Erzin ve çevre ilçe devlet hastanelerinde tedavileri yapıldı" dedi.
Şu an tesiste hızlı bir şekilde yenileme ve restore çalışmalarına başlandığını ifade eden Yıldız, "Tesis, yaklaşık 2 ay kadar hizmet veremeyecek. Sonrasında daha yeni ve daha kapsamlı ve güzel şekilde hizmet verecek. Tesisimiz tam kapsamlı sigortalı olup zararı sigorta firması tarafından karşılanacak. Konaklama esnasında maddi zarara uğrayan devre mülkçülerimizin zararları tesisimizce karşılanacak. 2 ay içerisinde konaklama yapacak ortaklarımız diğer şehirlerde bulunan tesislerimizden yararlanabilecek ya da hizmete açıldığında kullanabilecekler" diye konuştu.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir