ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Antiterör komandoları Almanya-Fransa sınırında devriye atmaya başladı

Fransa’da dün akşam saatlerinde Noel Pazarı’na saldırı düzenleyen saldırganın yakalanması için anti-terör komandoları Almanya-Fransa sınırında devriye atmaya başladı.

Eklenme:12.12.2018 / 15:20          Güncelleme:12.12.2018 / 15:20
Fransa’nın Strazburg kentinde 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 6’si ağır 11 kişinin yaralandığı saldırıyı düzenleyen saldırganın yakalanması için alarm verildi. Cezayir kökenli Fransız vatandaşı olan Cherif Chekatt’ın (29) yakalanması için anti-terör komandoları Almanya-Fransa sınır hattını kontrol altına aldı. Anti-terör komandoları Almanya-Fransa sınırında devriye atmaya başladı.
Cherif Chekatt’ın daha önce de birçok suçtan sabıkası olduğu ve hem Almanya hem de İsviçre’de çeşitli suçlardan hapis yattığı açıklandı. Yapılan açıklamada Chekatt’ın 2017 yılında Almanya’da hırsızlık suçundan 3 ay hapis yattığı sonrasında da Fransa’ya gönderilerek Almanya’ya girişinin yasaklandığı ifade edildi. İsviçre’de de hırsızlık suçundan dolayı para cezasına çarptırılan Chekatt’ın farklı zamanlarda da çeşitli suçlardan dolayı 4 yıl hapis yattığı belirtildi. Fransız polisinin de takibinde olduğu söylenen Cherif Chekatt’ın iç istihbarat servisi tarafından bir güvenlik riski olarak nitelendirildiği açıklandı.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir