ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Mersinli engelli öğrencilerle buluştu

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Yunusemre Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ile Manisa Özel İş Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde düzenlenen programlarda engelli öğrenciler ile bir araya geldi.

Eklenme:03.12.2018 / 17:50          Güncelleme:03.12.2018 / 18:01

AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ilk olarak Yunusemre Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıda engelli öğrenciler ve aileleri ile buluştu. Berk Mersinli’ye, İl Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Birim Başkanı Güzin Pekiyi eşlik etti.  Öğrenciler ile yakından ilgilenen Mersinli, aileler ile sohbet ederek istek ve dileklerini dinledi.
Berk Mersinli ve İl Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Birim Başkanı Güzin Pekiyi ardından Manisa Özel İş Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Dans ve oyun havaları gösterilerinin yer aldığı etkinlikte 'Gönüllüler Korosu' adıyla sahne alan 19 anne, çocukları için şarkı söyledi. Engelli öğrenciler ile sohbet eden Mersinli, programda yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de hediyelerini takdim etti.
Dünya Engelliler günü dolayısıyla çeşitli programlara katılarak engelli öğrenciler ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, sadece bir günde değil her zaman engelli bireylerin yanında olunması gerektiğini belirtti.
Herkesin potansiyel bir engelli adayı olduğunu vurgulayan İl Başkanı Berk Mersinli, “Bugün özel öğrencilerimiz ve aileleri ile bir araya geldik. Öğrencilerimizin ve ailelerinin birlikteki gayretleri bizleri çok mutlu etti. Bizler onların başarıları ile gurur duyuyoruz. AK Parti olarak her konuda engelli kardeşlerimizin yanında yer almaya, onların hayatlarını kolaylaştırmayı büyük bir vazife olarak görüyoruz” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir