ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Abdullah Tekin AK Parti'den Yunusemre'ye aday adayı oldu

İnşaat Yüksek Mühendisi Abdullah Tekin, AK Parti’den Yunusemre Belediyese Başkanlığı’na aday adayı oldu.

Eklenme:20.11.2018 / 17:54          Güncelleme:21.11.2018 / 00:20

2000‘li yılların başından itibaren Manisa merkez ve ilçelerinde mühendislik faaliyetleri kapsamında projecilik, teknik danışmanlık , müteahhitlik ve kentsel dönüşümle ilgili danışmanlık yapan Abdullah Tekin’in aday adayı olması halkta heyecan uyandırdı.

Manisa’nın nüfus bakımından en büyük ilçesi aynı zamanda  sanayisiyle , tarım alanlarıyla , imara açılacak konut alanlarıyla önem arz eden Yunusemre belediyesi’ne, planlama konusunda uzman genç tecrübeli bir mühendisin aday  adayı olması  olumlu karşılandı.

MÜSİAD MANİSA KURUCU BAŞKANLIĞI YAPTI

Bununla beraber Abdullah Tekin, Ülkemizin ekonomik açıdan kalkınmasında önemli rolü olan yerli ve milli sermayenin oluşmasına katkı sağlayan MÜSİAD’ ın Manisa da 2012-2015 yılları arasında kurucu başkanlığını da yapmıştır. Abdullah  Tekin MÜSİAD Manisa başkanlığı döneminde şehrin  sanayisinin , tarımının  gelişmesine destek olmak amaçlı önemli faaliyetlerde rol almış başarılı çalışmalara imza atmıştır. Abdullah Tekin, MÜSİAD faaliyetleri kapsamında Manisa’ da ki kentsel dönüşüm çalışmalarına destek olmak amacıyla , geçen sene önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi Manisa Merkez deki iki belediye başkanıyla birlikte ‘’Manisa Kentsel Dönüşüm Çalıştayı’na’’ davet ederek Manisa’da ki kentsel dönüşüm çalışmalarına da katkı sağlamıştır.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir