ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Ergün: Gönlümüzdeki Atatürk sevgisi hiç bitmeyecek

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80’inci yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

Eklenme:09.11.2018 / 21:27          Güncelleme:09.11.2018 / 21:27

Başkan Ergün, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün 80’inci ölüm yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “Kasım ayı, ülkemiz için büyük bir matem ayıdır. Takvimler 10 Kasım 1938 tarihini gösterdiğinde dünya, son yüz yılın en büyük dehasını, emperyalizme karşı verdiği savaşla öne çıkan önemli bir devlet adamını sonsuzluğa uğurlamıştır. O büyük dehanın adı Mustafa Kemal Atatürk’tür. Atatürk, içinden çıktığı milletini gelişmiş, güçlenmiş ve kudretli bir aşamaya taşımak için her çabayı sergilemiştir. 57 yıllık kısa hayatının içine zaferleri, başarıları, yenilikleri, reformları ve köklü değişiklikleri sığdıran bu büyük insan, Türk milletine duyduğu derin sevgi ve bağlılıkla karanlığı yarmış, aynı zamanda imkânsız denilen ne varsa üstesinden gelmiştir. Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk, yalnızca Türkiye’nin kaderini tayin etmekle kalmamış, mazlum milletlere ve emperyalizme karşı direnen toplumlara da heyecan ve ilham kaynağı haline gelmiştir. Büyük önderimizin ebediyete intikalinin 80. yılında O’nu yâd ederken, O’nun fikirlerini, gösterdiği hedefleri, aydınlık ve çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti için nasıl çalışmamız gerektiğini en iyi şekilde idrak edip, uygularsak aziz ruhunu en iyi şekilde şad etmiş oluruz diye düşünüyorum. Bu vesileyle önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyor, ruhu şad mekanı cennet olsun diyorum. O’nun ışığında bizlere emanet ettiği Türkiye ve Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar koruyacağız. Gönlümüzdeki Atatürk sevgisi günübirlik değil, hiç bitmeyecek, ebediyete kadar sürecektir. Ne mutlu Türküm diyene.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir