ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi'den 10 Kasım mesajı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Atatürk’ün genç nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü bir ülkesi haline gelmiştir” dedi.

Eklenme:09.11.2018 / 15:29          Güncelleme:14.11.2018 / 00:03

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı. “Aziz milletimizin, Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı kurtuluş mücadelesini zaferle sonuçlandıran Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz” diyen Belediye Başkanı Çerçi mesajında şu ifadelere yer verdi: “Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin bağımsızlığının kılavuzu olmuş ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile dünya tarihine damga vuran bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ve vatan sevgisi, ileri görüşlülüğü ve azmi gelecek nesillere miras bıraktığı en kıymetli emanetlerden biridir. Atatürk’ün genç nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü bir ülkesi, medeni milletler camiasının saygın bir üyesi haline gelmiştir. Bugün, Atatürk’ün en önem verdiği olgulardan olan millete güvenme ve millet iradesine sahip çıkmak konusunda da ülkemiz en iyi konumda olan ülkeler arasında yerini almıştır. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnetle yad ederken, bugüne kadar ülke savunması için hayatlarını kaybeden şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir