ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

GÜNPEN yapı fuarının odak noktası oldu

Manisa’da kenti sektöründe saygın şirketleri arasında yer alan Günpen, PVC, katlanır cam, otomatik panjur ve fotosel kapı markası ile İzmir'de düzenlenen yapı fuarına açtığı stand ile fuarın odak noktası oldu.

Eklenme:05.11.2018 / 17:52          Güncelleme:05.11.2018 / 18:06

İki (2) yılda bir İzmir’de düzenlenen yapı fuarında stand açan Günpen Yönetim Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Güngör, 4 gün süren yapı fuarı ile ilgili değerlendirmede bulundu. 

FUARIN ODAK NOKTASI OLDUK 

Güngör değerlendirmesinde, “Yapı fuarı Ege bölgesine hitap eden bir fuar. Uzun zamandır yapılmamış olması, iki yılda bir yapılıyor olması bizim için büyük bir avantaj. İnsanlar inivo edilmiş, iki yıl aradan geçmiş inivasyonu yapılmış malzemeyi almaya ihtiyaçları var.  Biz Günpen olarak 4 gün süren Yapı Fuarında yerimizi aldık. Ziyaretçilerin odak noktasıyız desem yeridir. Hem konum itibariyle hem de geniş ürün yelpazesiyle bize olan ilgiden memnunuz. İhtiyaç sahipleri,ihtiyacı olan projeler ve satış noktaları ile burada çok rahatlıkla görüşme buluşma yaparak ilk teması kuruyoruz. Bundan sonrası kurulacak yeni dostluklar, yeni arkadaşlıklar, yeni partnerler, bu süreçte belli olacak. Fuar süresince ilk görüşmelerimizi yaptık, tanıştık, sohbetlerimizi yaptık. Bundan sonra yani fuardan sonra bizim iade-i ziyaretlerimiz ile görüşülen, konuşulanların olumlu olarak sonuca gelmesidir. Biz umuyoruz ki fuardan sonrada bir yoğunluk yaşayacağız. Çünkü proje, projeyi, satış noktası satış noktasını getirecek. Bu anlamda fuar bizim için çok keyifli geçti. Fuar alanına çeşitli basın kuruluşları geldi ve bize ekonomik durum ile ilgili sorular yönelttiler. Biz de bu sorulara karşılık ‘mahallede bir yangın olabilir. Bundan ateş olarak etkilenmemiş olabiliriz ama ateşin dumanından etkilendik. Bunu böyle kabul etmek lazım.  Kriz çığırtkanlığı yapmak bu ülkenin hiç faydasına olan bir şey değildir. Ah eyvah böyle oldu demektense, kendi yaptığımız gibi bir tık ötesine geçip, Ege bölgesinde birkaç proje daha nerede buluruz, nasıl temas kurarız, dolayısıyla 5 satış noktamızı 10 satış noktasına nasıl çıkarırız deyip, eleman çıkartıp kapasiteyi düşürmektense böyle bir yöntem tercih ettik.’ şeklinde cevap verdik.”diye konuştu.

GÜNPEN YÜZDE YÜZ YERLİ ÜRETİMDEN YANA 

Güngör ayrıca; 1992'de sektöre giren Günpen'de 40 çalışanı ile Ege Bölgesi'nin dört bir yanına hizmet vermeye başladıklarını, ürün gamı arasında WİNSA PVC doğrama, üretim satış proje çözümü, GÜNSTOR markası adı altında otomatik panjur ve kepenk sistemleri, katlanır cam ile cam oda ve fotoselli kapı bulunan firmalarının yüzde yüz yerli üretimden yana olduklarını kaydetti. 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir