ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Tonguç o raporu Bakan Koca'ya sundu

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya, Şehzadeler İlçesine ‘Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılması’ yönündeki taleplerinin yer aldığı raporu sundu.

Eklenme:05.11.2018 / 15:41          Güncelleme:05.11.2018 / 15:53

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya, Şehzadeler İlçesine ‘Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılması’ yönündeki taleplerinin yer aldığı raporu sundu.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca,  558 Yataklı Şehir ve Merkez Efendi Devlet Hastaneleri’nde incelemelerde bulunup, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Bakan Koca’ya ziyaretinde Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç’ta eşlik etti.

Başkan Tonguç, içerisinde ‘Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılması’ yönündeki taleplerinin yer aldığı raporu Bakan Koca’ya teslim etti. Bakan Koca’ya rapor hakkında kısa bir ön bilgi vereren Başkan Tonguç,  Manisa merkez ilçelerdeki tek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Yunusemre İlçesi’nde bulunduğunu, 2018 yılının Ekim ayı sonuna kadar Şehzadeler İlçesi’nde yaşayan 71 bin 580 vatandaşın bu merkezde tedavi gördüğünü ifade etti.

Başkan Tonguç, Şehzadeler ilçesine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılması, mevcut merkezin hem iş yükünü hafifleteceğini, hem de hizmet kalitesinin artarak Şehzadeler’de yaşayan vatandaşların daha hızlı tedavi olabilmesi için büyük önem arz ettiğini belirtti.

Bakan Koca, raporu inceleyerek gerekli çalışmaların yapılması konusunda çalışma arkadaşlarına talimat verdiğini ve sonucunu en kısa zamanda Şehzadeler halkıyla paylaşacaklarının altını çizdi.

“RAPORUMUZU SAYIN BAKANIMIZA TESLİM ETTİK"

Başkan Tonguç’ta konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’nın öncelikle Manisa ziyaretinden duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Sayın Bakanımız, Şehzadeler şehri Manisa’mıza gelerek bizleri onurlandırmış, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘hayalim’ diye tabir ettiği şehir hastanelerinden birisi olan, 558 yataklı dev sağlık tesisi olan Manisa Şehir Hastanemizi yerinde incelemiştir. Sayın Bakanımız, bizlerin sağlıkla ilgili sorunlarını dinlemiş ve gerekli çalışmaların yapılması için talimatlarını vermiştir. Bizde Şehzadeler İlçemizin kanayan yaralarından birisi olan, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi eksikliğimizden sayın bakanımıza bahsettik. 2018 yılının Ekim ayı sonuna kadar Şehzadeler İlçesi’nde yaşayan 71 bin 580 vatandaşımızın bu merkezde tedavi gördüğünü ifade ettik. Bu kapsamda ekibimizle birlikte hazırladığımız raporu Sayın Bakanımıza teslim ettik. Yunusemre ilçemiz sınırları içerisinde olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz ve Semt Polikliniğimizin verdiği ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde yoğun talep karşısında, mevcut şartlar içerisinde gayet iyi çalışmasına rağmen, randevu sürelerinde uzamalar olmaktadır. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin ilin merkezinde ve batı tarafına doğru olması ilimizin doğu kısmındaki hastaların hizmete ulaşımını ve daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek üzere Şehzadeler ilçesinde Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılmasını gerekli hale getirmiştir. Yunusemre ilçesi sınırlarında bulunan Merkez ADSM'nin iş yükünü hafifleteceğinden, hizmet kalitesini arttıracağından ve randevu süreleri kısalacağından Şehzadeler ilçemizdeki vatandaşların ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden daha kaliteli ve hızlı olarak faydalanmasını Şehzadeler ilçesi bünyesinde de ağız ve diş sağlığı merkezi sağlamak önem arz etmektedir.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir