ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Manisalı AK kadınların hedefi büyükşehir

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, “AK Partili kadınlar olarak Manisa Büyükşehir Belediyesini ve ilçe belediyelerini kazanmak istiyoruz. Bunun için daha çok çalışacağız, gayret göstereceğiz” dedi.

Eklenme:05.11.2018 / 01:11          Güncelleme:05.11.2018 / 01:13

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları istişare toplantısı yaptı. Öğretmenevinde gerçekleştirilen istişare toplantısına, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık ve İsmail Bilen, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Şule Uygur, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök ve partililer katıldı.

“HEDEFİMİZ BÜYÜKŞEHİR VE 17 İLÇE BELEDİYESİNİ KAZANMAK"

İstişare toplantısının açılış konuşmasını yapan Yavaş,  “AK Parti sayesinde kadın siyasetçilerin sayısı artarak devam ediyor. AK Parti hareketi çok önemli bir güçtür. Kadınlar AK Parti sayesinde gücüne güç katmıştır. Kadınlar siyaseti AK Parti ile öğrenmişlerdir. Önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Kadınlar olarak her zaman olduğu gibi bu seçimde de sahada olacağız. AK Partili kadınlar olarak Manisa Büyükşehir Belediyesini ve ilçe belediyelerini kazanmak istiyoruz. Bunun için kadınlar olarak daha çok çalışacağız, gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.  

“KADINSIZ BİR TEŞKİLAT OLAMAZ”  

Kadınsız bir teşkilatın olmayacağını vurgulayan Başkan Mersinli ise, kadın kolları olmadan seçime gidilemeyeceğini, kadın kolları olmadan seçimlerin kazanılamayacağını kaydetti. Başkan Mersinli, “İyi ki AK Parti kadın kolları var. Kadınlarımız AK Parti bayrağını zirvede tutacaklar. Kadınlarımız yerel seçimlerde başta büyükşehir belediyesi olmak üzere 17 ilçede büyük başarı göstereceğine olan inancımız tamdır. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KADINLARIMIZA GÜVENİYORUZ”

AK Parti’nin Manisa’dan seçilen tek kadın milletvekili olan Semra Kaplan Kıvırcık, kadınların büyük gayretleri sonucu bugün mecliste Manisa’yı temsil ettiğini söyledi. Kadın kollarının gücünün en yüksek seviyede olduğuna dikkat çeken Kıvırcık, “AK Parti’nin başarısında en büyük paylardan biri kadınlardır. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, siyasette kadınların önünü açmıştır.  Bizler geçen 16 yılda heyecanımıza tecrübelerimizi de ilave ederek, AK Parti belediyeciliğin anlayışına günden güne hizmette üst çıtaya taşıyarak bugün Türkiye’nin birinci partisi, Müslüman coğrafyasının ümidi, umudu olduk. Biz yerel seçimlerde erkeklerden önce, gençlik kollarından önce ana kademeye yol açanlar olacağız. Çünkü yerel seçimler her gönüle girerek kazanılır. Manisa’nın tanışması gereken Ak belediyeciliği en iyi biz kadınlar biliyoruz. Çünkü kadınlar şehrin asıl yaşayanları. Manisa’da kadınlarımıza güveniyoruz” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir