ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi Cumhuriyet Bayramı'nı Kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Cumhuriyet, Türk milletinin büyük bir kahramanlık destanı yazarak gerçekleştirdiği milli mücadeleyle ulaştığı son noktadır" diye konuştu.

Eklenme:28.10.2018 / 23:46          Güncelleme:28.10.2018 / 23:46

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Türk milletinin istiklal ve istikbaline kasteden şer odaklarına karşı başlattığı kurtuluş savaşında eşi görülmemiş bir zafer kazandığını, bu önemli zaferi de cumhuriyetle taçlandırdığını söyledi. Başkan Çerçi mesajında, “Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Öz yurduna işgalleri kabullenmeyen aziz milletimiz, İstiklal Savaşı'yla kenetlenerek ruhunu ortaya koymuştur. İmkansızlıklar içinde de olsa milletimizin önceliği bağımsızlığı olmuş; sarsılmaz imanıyla vatanı için canını feda ederek tüm dünyayı kendine hayran bırakacak bir zafere imza atmıştır. Cumhuriyet, Türk milletinin büyük bir kahramanlık destanı yazarak gerçekleştirdiği milli mücadeleyle ulaştığı son noktadır. Milletimiz dün nasıl ki vatanına yönelen tehlikeleri bertaraf ettiyse bu gün de aynı şekilde tehlikeyi yok edebilecek güç ve kararlılıktadır. 15 Temmuz hain darbe girişiminin önlenmesi de bunun en güzel örneğidir. Atalarımız tarafından canları pahasına bizlere emanet edilen cumhuriyetimizi ve vatanımızı aynı hassasiyet ve fedakarlıkla koruyarak gelecek nesillere aktaracağız. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, fedakarlıkla mücadele eden tüm gazilerimizi minnetle anıyor; tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir