ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Hep birlikte bisiklet sürme etkinliğine katıldılar

Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde gerçekleştirilen programda, müdürlük çalışanları bisiklet sürme etkinliğine katıldılar.

Eklenme:22.10.2018 / 13:12          Güncelleme:22.10.2018 / 13:12
Yediler Halı Sahasında başlayan ve Yediler Ormanında tur atılan bisiklet etkinliğine Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş ve müdürlük personelleri katıldı. Etkinlikte konuşma yapan Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, güçlü bir beynin sağlam vücutta bulunduğunu ifade etti. Yoldaş, “Bisiklet kullanımı ve faydalarına ilişkin birçok güzel çalışmaya katkı sağladığımıza inanıyorum, toplumda bisiklet kullanımını özendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla il müdürlüğümüz personeli ile bisiklet etkinliğine katıldık. Bilim insanlarının yaptıkları araştırmaya göre düzenli yapılan egzersizler kalp sağlığını korurken beyni de güçlendiriyor. Koşu, yüzme ve bisiklete binmek gibi kardiyo egzersizlerinin, 20 yıllık dönemde düşünme yetilerini ve hafızayı güçlendirdiği bir gerçektir. Sağlıklı nesillerin oluşmasında sporun önemi çok büyük olup, bisiklet kullanmak ta bunlardan bir tanesidir. Ben bu etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Gerçekleştirilen program hakkında bilgi veren Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz ise,”Geçtiğimiz zaman dilimlerinde okullarımızda ve vatandaşlarımız ile birlikte bisiklet kullanımını özendirmek amacıyla güzel çalışmalar yaptık. Şimdi de İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz personelinin katılımı ile bisiklete biniyoruz. Amacımız farkındalık oluşturmak ve bu konuda insanımızı bilgilendirmektir. Ben bu etkinliğimize katkı sağlayan ve katılan İl Müdürümüz Necmettin Yoldaş’a ve personeline çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir