ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Parti MHP ittifakında sıcak gelişme

AK Parti MHP ittifak görüşmeleri başlıyor. 2019 yerel seçimleri için AK Parti ve MHP heyeti bugün biraraya geldi. AK Parti - MHP yetkilileri arasında ikinci görüşme yapılıyor.

Eklenme:08.10.2018 / 15:46          Güncelleme:08.10.2018 / 15:46

AK Parti MHP ittifak görüşmeleri bugün başladı. Siyaset dünyasında ittifakın olup olmayacağı merak konusu olan AK Parti-MHP ittifakı için taraflar harekete geçti.

İKİNCİ GÖRÜŞMEDE KİMLER VAR?: TBMM'deki görüşmeye AK Parti'den Numan Kurtulmuş'la Mehmet Özhaseki MHP'den Semih Yalçın ve Sadir Durmaz katıldı. Heyetler arasındaki ilk görüşmede yol haritası belirlenmişti. TBMM'de iki parti yetkilileri ikinci kez bir araya geldi. Görüşme saat 13.00'de başladı.

GÖRÜŞME SONRASI TARAFLARDAN AÇIKLAMA
Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardındanNuman Kurtulmuş ile Semih Yalçın açıklama yaptı.  Yalçın "Cumhur İttifakı ruhunun yerel seçimlerde tatbik edilmesi konusu görüşüldü. Çok faydalı bir görüşme oldu. Heyetlerimiz görüşmeye devam edecek" ifadelerini kullandı. 

Kurtulmuş görüşmeyle ilgili olarak "Bazı konularda teknik çalışmalarımızı yürüterek tekrar bir araya geleceğiz. Buradan çıkan sonuçla genel başkanlarımıza ileteceğiz" dedi. " dedi.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?: Cumhurbaşkanı Erdoğan ittiffakla ilgili olarak hafta sonu partisinin Kızılcahamam kampında "Cumhur İttifakı'nın mahalli idareler seçimlerinde listelerde olmasa bile gönüllerde devam edeceğine inanıyorum. Kendi adaylarımızla girdiğimiz yerlerden en azından mümkün olanlarda bu ittifakı yaşatmanın yollarını arayacağız." ifadelerini kullanmıştı.

MHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkalığı için aday çıkarmayacağını açıklamıştı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de heyetler arası görüşmenin her an olabileceğini belirtmişti.

Kaynak: İnternet Haber 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir